Rekisteröityminen ja tilin aktivointi

AdSenseen rekisteröityminen

Voit ottaa AdSense-tilisi käyttöön seuraamalla alla olevia ohjeita.

1. Luo AdSense-tili

Jotta voit saavuttaa haluamiasi tuloksia AdSensen avulla, tarkista, että sivustollasi on mielenkiintoista ja omaperäistä sisältöä. Näin voit houkutella kävijöitä sivustollesi ja näyttää heille mainoksesi. Lue lisää AdSense-tilin luomisesta.

Luo tili

Jos käytät Bloggeria tai YouTubea (tai muuta AdSensen kumppanisivustoa), sinun on rekisteröidyttävä AdSenseen kyseisen sivuston tilisi kautta, sillä näissä tuotteissa tili luodaan hieman eri tavalla. Lisätietoja on artikkeleissa Mainostaminen Blogger-blogissa ja AdSenseen rekisteröityminen YouTuben kautta.

2. Aktivoi AdSense-tilisi

Voit aktivoida AdSense-tilisi

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Tarkistamme, että koko sivustosi on AdSensen ohjelmasääntöjen mukainen. Kun tarkistus on valmis, lähetämme sinulle sähköpostitse tietoa aktivoinnin tilasta. Tämä tapahtuu yleensä alle päivässä, mutta joskus siihen voi mennä kauemmin. Lue lisää AdSense-tilin aktivointiprosessin kestosta.

Jos tiliäsi ei aktivoida tässä vaiheessa, saat sähköpostiviestin, jossa kerrotaan perusteet tähän sekä ohjeet siihen, mitä voit tehdä seuraavaksi.

Seuraavat vaiheet

Kun AdSense-tilisi on täysin aktivoitu, voit aloittaa mainosten näyttämisen. Lue lisää mainosten määrittämisestä sivustollesi.

Voit saada AdSense-tilistäsi parhaan mahdollisen hyödyn AdSense-oppaan avulla.

AdSense-tilin aktivoinnin epäonnistuminen

Joissakin tapauksissa AdSense-tiliäsi ei voida aktivoida. Tähän johtaneesta syystä riippuen voit ehkä aloittaa aktivointiprosessin uudelleen. Katso alta lisätietoja.

Why was my AdSense application disapproved?

AdSense-tiliä ei voida aktivoida, koska sivustosi ei ole AdSense-ohjelmasääntöjen mukainen

Havaitsimme tilisi tarkistuksen yhteydessä, että sivustosi ei ole ohjelmasääntöjen mukainen. Jos pystyt ratkaisemaan sivustoasi koskevat ongelmat, voit aloittaa aktivointiprosessin uudelleen. Voit myös yhdistää AdSenseen jonkin toisen sivuston ja suorittaa aktivointiprosessin uudelleen tälle sivustolle.

AdSense-tiliä ei voida aktivoida, koska sinulla on kaksi AdSense-tiliä

Havaitsimme tilisi tarkistuksen yhteydessä, että sinulla on toinen AdSense-tili. Tässä tapauksessa sinun on suljettava toinen tilisi, ennen kuin voit aloittaa aktivointiprosessin uudelleen.

Lue lisää artikkelista Mitä tehdä, jos AdSense-tiliäsi ei voida aktivoida.