Tilin asetukset

Unohtuneen AdSense-käyttäjänimen tai ‑salasanan palauttaminen

Jos olet unohtanut AdSense-käyttäjänimesi tai ‑salasanasi tai sinulla on ongelmia sisäänkirjautumisessa, voit päästä takaisin tilillesi käyttämällä Google-tilille kirjautuminen ei onnistu ‑vianetsintäominaisuutta.

Google-tilin kautta voi käyttää monia Googlen tuotteita, joten suosittelemme, ettet jaa salasanaasi kenellekään.

Jos et pääse Google-tilillesi

Jos et voi enää käyttää AdSense-tiliisi liitettyä Google-tiliä, voit palauttaa Google-tilisi näiden ohjeiden avulla.