Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Kanaler

Spåra sidresultat med webbadresskanaler

Med webbadresskanaler kan du spåra resultatet för specifika sidor eller kataloger på din webbplats. Du kan skapa upp till 500 webbadresskanaler för var och en av dina AdSense-produkter.

Om du vill se resultatdata för dina domäner och underdomäner kan du använda rapporten Webbplatser på sidan Rapporter i ditt konto.

Webbadresser som stöds

Se till att du anger giltiga webbadresser när du skapar en webbadresskanal. Webbadresser kan bestå av upp till 256 tecken och kan innehålla en sökväg (example.com/sökväg), relativ sökväg (example.com/path/..), fragment (example.com/sökväg#fragment) eller fråga (example.com/sökväg?q=bar).

Skapa en webbadresskanal

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Rapporter.
  3. Klicka på Inställningar Inställningar.
  4. Klicka på Webbadresskanaler.
  5. Välj din AdSense-produkt. Exempel: Content, Search. Observera att inte alla AdSense-produkter har stöd för webbadresskanaler.
  6. Klicka på Lägg till kanal.
  7. Ange de fullständiga webbadresserna till de kataloger (till exempel example.com/directory) och sidor (till exempel example.com/page.html) som du vill spåra, en per rad.
  8. Klicka på Lägg till.

Din webbadresskanal är nu aktiv.

Läs om hur du tar bort, inaktiverar och aktiverar webbadresskanaler.

Se rapporten för en webbadresskanal

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Rapporter.
  3. Klicka på Inställningar Inställningar.
  4. Klicka på Webbadresskanaler.
  5. Klicka på Visa rapport View report vid webbadresskanalen i tabellen.
  6. (Valfritt) Du kan också lägga till dimensioner för att segmentera kanalinformationen.
    Tips! Du kan också kombinera rapporten för webbadresskanaler med dimensionen Länder.