Få support

Tillgänglig support för alla Google Marketing Platform-produkter

Supporten är endast tillgänglig för Google-partner och kunder som har köpt en Google Marketing Platform-annonseringsprodukt eller Analytics 360-produkt direkt från Google.

Tillgängliga supportkanaler per Google Marketing Platform-produkt

Produkt Support via livechatt Support via e-post
Startsidan för Platform Ja, i produkten Ja, i produkten
Annonseringsprodukter
Display & Video 360 Ja, i produkten Ja, i produkten
Search Ads 360 Ja, i produkten Ja, i produkten
Campaign Manager 360 Ja, i produkten Ja, i produkten
Studio Ja, i produkten Ja, i produkten
Ads Creative Studio Nej Ja, endast på engelska – dygnet runt, fem dagar i veckan
Analytics-produkter*
Analytics 360 Ja, i produkten Ja, i produkten
Tag Manager 360 Nej Ja, i produkten

* Tillgång till support i produkten för vanliga Analytics-produkter beror på din Google Ads-kundstatus.

+ Om din e-postadress har åtkomst till en organisation som har aktiverats för 360 och som faktureras direkt av Google (innefattar försäljningspartners organisationer)

Så här kontaktar du support:

1. Logga in på ditt produktkonto.
  2. Klicka på i sidhuvudet.
  3. Klicka på Kontakta oss under Behöver du mer hjälp?.
  4. Beskriv problemet i textrutan och klicka på Nästa steg.
  5. Klicka på en av rekommendationerna om du vill se mer information eller klicka på Nästa steg igen för att öppna chatt- eller e-postalternativet.

Livechatt

På vardagar är det bästa sättet att kontakta kundsupport via livechatt i produkten.

Tillgänglighet till chattsupport

Tänk på att använda produkten på det språk du vill få support på, så att du kopplas till rätt specialist. Om support via chatt inte är tillgängligt kan du skicka e-post enligt beskrivningen nedan.

Startsidan för Platform

Region Språk som stöds Tillgänglighet
Nord- och Sydamerika engelska 9.00–20.00 ET
Europa, Mellanöstern, Afrika 9.00–17.00 GMT
Asien 10.00–18.00 JST

Annonseringsprodukter

Display & Video 360 Search Ads 360 Campaign Manager 360 Studio Authorized Buyers
Språk
engelska

Mån–fre

Dygnet runt

japanska

11.00–13.00 JST

14.00–17.00 JST

Inte tillämpligt Inte tillämpligt
portugisiska

5.00–16.00 BRT

8.00–19.00 GMT

Inte tillämpligt Inte tillämpligt
spanska

5.00–16.00 ART

8.00–19.00 GMT

Inte tillämpligt

Inte tillämpligt

Analytics-produkter

Analytics Taggstyrning, Attribution (beta)
Språk
engelska, portugisiska, spanska

Nord- och Sydamerika:

9.00–20.00 ET

Europa, Mellanöstern, Afrika:

9.00–17.00 GMT

Asien:

10.00–18.00 JST

Inte tillämpligt

E-post

Om chattsupport inte är tillgänglig kan e-postsupport vara tillgänglig.

Om du skickar e-post till supporten från en e-postadress som inte är en Gmail-adress men som är kopplad till ditt Google-konto kan du få svar på Gmail-adressen som är kopplad till kontot. Läs mer om hur du hanterar e-postmeddelanden i ditt Google-konto

Hjälp för Google Ads finns i hjälpcentret för Google Ads.