Com es pot obtenir assistència

Assistència disponible per a tots els productes de Google Marketing Platform

L'assistència només està disponible per als partners de vendes i per als clients que comprin directament a Google productes publicitaris o productes d'Analytics 360 de Google Marketing Platform.

Mitjans d'assistència disponibles segons el producte de Google Marketing Platform

Producte Assistència mitjançant xat en directe Assistència per correu electrònic
Pàgina d'inici de Platform Sí, al producte Sí, al producte
Productes publicitaris
Display & Video 360 Sí, al producte Sí, al producte
Search Ads 360 Sí, al producte Sí, al producte
Campaign Manager 360 Sí, al producte Sí, al producte
Studio Sí, al producte Sí, al producte
Ads Creative Studio No Sí, només en anglès - 24 hores al dia, 5 dies a la setmana
Productes d'Analytics*
Analytics 360 Sí, al producte Sí, al producte
Tag Manager 360 No Sí, al producte

* L'ajuda integrada als productes estàndard d'Analytics depèn de l'estat de client de Google Ads.

+ Si el vostre correu electrònic té accés a una organització que utilitza el nivell de servei 360 i a la qual Google factura directament (incloses les organitzacions de partners de vendes).

Per contactar amb el servei d'assistència:

1. Inicieu la sessió al compte de producte.
  2. Feu clic a la icona de la capçalera.
  3. A Necessiteu més ajuda?, feu clic a Contacteu amb nosaltres.
  4. Al quadre de text, introduïu una descripció del problema que teniu i feu clic a Pas següent.
  5. Feu clic en una de les recomanacions per obtenir més informació o feu clic a Pas següent i, a continuació, obriu l'opció de xat o de correu electrònic.

Xat en directe

Durant els dies laborables, la millor manera de contactar amb el servei d'assistència tècnica és mitjançant el xat en directe integrat al producte.

Disponibilitat de l'assistència per xat

Heu d'utilitzar el producte en l'idioma en què voleu rebre l'assistència per poder contactar amb l'especialista en resolució de problemes adequat. Si l'assistència per xat no està disponible, podeu enviar-nos un correu electrònic tal com us indiquem més avall.

Pàgina d'inici de Platform

Regió Idiomes disponibles Disponibilitat
Amèrica Anglès De 9:00 a 20:00 (ET)
Europa, Orient Mitjà i Àfrica De 9:00 a 17:00 (GMT)
Àsia De 10:00 a 18:00 (JST)

Productes publicitaris

Display & Video 360 Search Ads 360 Campaign Manager 360 Studio Authorized Buyers
Idioma
Anglès

Dl.-dv.

24 hores al dia

Japonès

D'11:00 a 13:00 (JST)

De 14:00 a 17:00 (JST)

N/A N/A
Portuguès

De 5:00 a 16:00 (BRT)

De 8:00 a 19:00 (GMT)

N/A N/A
Espanyol

De 5:00 a 16:00 (ART)

De 8:00 a 19:00 (GMT)

N/A

N/A

Productes d'Analytics

Analytics Tag Manager i Atribució (beta)
Idioma
Anglès, portuguès i espanyol

Amèrica:

De 9:00 a 20:00 (ET)

Europa, Orient Mitjà i Àfrica:

De 9:00 a 17:00 (GMT)

Àsia:

De 10:00 a 18:00 (JST)

N/A

Correu electrònic

Si el servei d'assistència per xat no està disponible, és possible que hi hagi assistència per correu electrònic.

Si envieu un correu electrònic al servei d'assistència des d'una adreça electrònica que no és de Gmail, però que està associada al vostre Compte de Google, pot ser que rebeu les respostes a l'adreça de Gmail associada al compte. Més informació sobre com es poden gestionar les adreces electròniques del Compte de Google

Per obtenir ajuda sobre Google Ads, visiteu el Centre d'ajuda de Google Ads.