Een geëxporteerd videoproject bewerken

U kunt een project updaten dat u al heeft geëxporteerd en de geüpdatete video's daarna exporteren naar het gekoppelde advertentieplatform.

Een geëxporteerd videoproject bewerken

1. Log in bij Ads Creative Studio.
  2. Open het geëxporteerde videoproject dat u wilt bewerken.
  3. Klik op Bewerken. De status van het project verandert in Concept.
  4. Bewerk het project en klik op Opslaan.
  5. Klik op Controleren en verwerk uw video's.
  6. Klik op Export voorbereiden. De status van het project verandert in Afgerond.
  7. Herhaal de exportstappen voor het gekoppelde advertentieplatform:

Controleren op de nieuwste versie

Als u een project opnieuw exporteert, wordt er een nieuwe import gemaakt in het gekoppelde account. De projectnaam blijft gelijk. Controleer de datum en tijd van de import om de nieuwste versie te vinden.