Een Performance Max-project kopiëren

Als u tijd wilt besparen bij het toevoegen van componenten, kunt u een kopie maken van een Performance Max-project.

Een project kopiëren

1. Open het Performance Max-project waarvan u een kopie wilt maken.
  2. Klik op Meer  and then Een kopie maken.
  3. Geef een naam op voor het nieuwe Performance Max-project.
  4. Klik op Een kopie maken. Het gekopieerde project wordt gemaakt en geopend.

Wat wordt gekopieerd

Als u een Performance Max-project kopieert, bevat het nieuwe project dezelfde tekst-, afbeeldings- en videocomponenten.