Obtenir estadístiques de cerca

La pàgina Estadístiques us ajuda a identificar les cerques principals i més populars de Google sobre la vostra empresa perquè pugueu entendre què cerca el vostre públic i adaptar els anuncis en conseqüència.

Veure la pàgina Estadístiques

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Al menú de pàgines, feu clic a Estadístiques.

De manera predeterminada, veureu les cerques més populars arreu del món dels 28 darrers dies. Podeu utilitzar filtres per canviar el període de temps, limitar les estadístiques a una regió o un idioma, o centrar-vos en les cerques d'una categoria concreta.

Tipus d'estadístiques de cerca que es poden veure

A la pàgina Estadístiques es mostra la informació següent en targetes diferents:

Cerques principals en general

Aquesta targeta enumera les cerques més populars durant el període de temps seleccionat. Per a cada cerca, veieu un gràfic de tendències, el volum indexat i el canvi en el volum total.

• Feu clic a Obre en pantalla completa per veure més categories per pàgina.
  • Feu clic a la fletxa enrere per tornar a la pàgina principal d'Estadístiques.

Què és el volum indexat?

El volum indexat representa el volum relatiu de cerques en una escala del 0 al 100. 100 és la popularitat màxima durant el període de temps de la regió seleccionada, 50 és la meitat del volum i 0 indica que no hi ha prou dades.

Com es calcula aquest canvi?

La columna "Canvi" mostra la diferència entre el volum total de consultes de cerca per al període de temps seleccionat i el del període de temps anterior de la mateixa durada, mostrada en forma de percentatge. Per exemple, si se selecciona "7 darrers dies" i el volum de consultes de la setmana passada és el doble del volum de la setmana anterior, el canvi es mostrarà com a +100 %.

Cerques del moment

Aquesta targeta enumera les cerques la popularitat de les quals ha augmentat més durant el període de temps seleccionat en comparació amb el període anterior de la mateixa durada. Per a cada cerca, veieu un gràfic de tendències, el volum indexat i el canvi en el volum total.

• Feu clic a Obre en pantalla completa per veure més cerques per pàgina.
  • Feu clic a la fletxa enrere per tornar a la pàgina principal d'Estadístiques.

Interès al llarg del temps

Quan introduïu una categoria de cerca, la targeta mostra un gràfic de l'interès de cerca en aquesta categoria durant el període de temps seleccionat.

• Passeu el cursor per sobre d'un punt de dades del gràfic a fi de veure el volum indexat, així com el percentatge de canvi interanual i intermensual.
  • Feu clic a Obre en pantalla completa per obtenir una visualització més gran del gràfic.
  • Feu clic a la fletxa enrere per tornar a la pàgina principal d'Estadístiques.

Interès per regió

Quan introduïu una categoria de cerca, aquesta targeta mostra un mapa de les ubicacions amb més cerques en la categoria durant el període de temps seleccionat. Les regions de color blau més fosc del mapa són les que tenen un volum indexat més alt.

• Passeu el cursor per sobre d'una regió específica del mapa per veure-hi el volum indexat.
  • Feu clic a les icones Llista i Mapa per canviar entre la visualització de llista i la de mapa.
  • Feu clic a Obre en pantalla completa per veure un mapa amb una resolució més alta i la llista alhora.

Filtres

Podeu aplicar els filtres següents a les estadístiques de cerca:

Els filtres aplicats actualment es mostren a la barra de cerca i al costat de la icona de filtre .

Categoria de cerca

Les categories de cerca són agrupacions generades automàticament dels termes de cerca relacionats amb productes i serveis. Comenceu a escriure a la barra de cerca per veure una llista de categories coincidents que podeu seleccionar. Seleccionar una categoria de cerca us permet veure l'interès per la categoria al llarg del temps i per regió.

Per esborrar la categoria de cerca, feu clic a Ignora , a la barra de cerca.

Regió

Podeu limitar les estadístiques a les cerques fetes en una sola regió seleccionant una opció al menú desplegable Regió .

Seleccioneu Global per veure estadístiques de totes les regions.

Idioma

Si voleu limitar les estadístiques a les cerques que fan els usuaris d'un idioma concret, seleccioneu l'idioma al menú desplegable d'idiomes . L'idioma està determinat per la configuració d'idioma de l'usuari de la cerca i no per l'idioma de la consulta de cerca, de manera que pot ser que vegeu cerques en més d'un idioma fins i tot quan s'ha aplicat aquest filtre.

Seleccioneu Tots els idiomes per veure les estadístiques de tots els idiomes.

Període de temps

Podeu seleccionar un dels períodes de temps següents per a les estadístiques de cerca al menú desplegable de l'interval de dates :

• 7 darrers dies
  • 28 darrers dies
  • 90 darrers dies
  • Darrer any
  • 2 darrers anys

De vegades, és possible que no hi hagi dades disponibles per al període de temps complet seleccionat. Si els resultats es mostren per a un període de temps més curt, a la targeta es mostrarà la data d'inici d'aquest període.

Actualització i disponibilitat de les dades

Les dades de la pàgina Estadístiques s'actualitzen un cop al dia.

És possible que vegeu el missatge "No hi ha prou dades per mostrar resultats" en una targeta quan no hi hagi prou dades de consultes de cerca per als filtres especificats.