Een videoproject exporteren naar Campaign Manager 360

Als u het videoproject heeft afgerond, kunt u het exporteren naar een gekoppeld Campaign Manager 360-account.

Hoe het werkt

Iedere keer als u een project van Ads Creative Studio exporteert, wordt het als een nieuw project toegevoegd in het gekoppelde account. Als u een project wijzigt nadat u het heeft geëxporteerd, moet u het opnieuw exporteren. Neem daarna contact op met uw Campaign Manager 360-contact zodat deze het geüpdatete project in de campagnes kan verwisselen met het oude.

Voordat u begint

• Zorg dat de Campaign Manager 360-adverteerder waarnaar u wilt exporteren, is gekoppeld aan uw account.
  • Klik als het project nog een concept is op Export voorbereiden.

Een videoproject exporteren vanuit Ads Creative Studio

Gebruikersrol Beheerder vereistU heeft rechten voor bewerken of beheerderstoegang nodig voor uw account als u projecten wilt exporteren.

Voordat u exporteert, zorgt u dat u ten minste 1 regel heeft gemaakt met een ondersteund signaaltype voor Campaign Manager 360. Voeg elke variant aan ten minste 1 regel toe als u wilt exporteren.

1. Log in bij Ads Creative Studio.
  2. Open het afgeronde videoproject dat u wilt exporteren.
  3. Klik op Exporteren. Als de exportoptie niet beschikbaar is, checkt u of de projectstatus Afgerond is. Klik op Export voorbereiden als dat niet het geval is.
  4. Selecteer de gekoppelde adverteerder waarnaar u wilt exporteren.
  5. Klik op Exporteren. De status van het project verandert in Geëxporteerd.

Tijdens de export maakt Campaign Manager 360 een kopie van uw afgeronde advertenties. Wijzigingen die u later in Ads Creative Studio aanbrengt, zijn niet van invloed op de kopieën in Campaign Manager 360. U kunt het project opnieuw exporteren om geüpdatete advertenties te sturen.

Een geëxporteerd project bewerken

U kunt wijzigingen aanbrengen in een project dat u al heeft geëxporteerd en de geüpdatete advertenties daarna exporteren naar Campaign Manager 360.

1. Log in bij Ads Creative Studio.
  2. Open het geëxporteerde project dat u wilt bewerken.
  3. Klik op Bewerken. De status van het project verandert in Concept.
  4. Breng wijzigingen aan in het project en klik op Opslaan.
  5. Klik op Export voorbereiden. De status van het project verandert in Afgerond.
  6. Herhaal de exporteerstappen. Als het project eerder naar Campaign Manager 360 is geëxporteerd, wordt er een nieuwe kopie gemaakt in de lijst van advertentiemateriaal van de Campaign Manager 360-adverteerder.