Länka konton till ett förvaltarkonto

Om du vill få åtkomst till befintliga konton via ditt förvaltarkonto måste du länka dessa konton till ditt förvaltarkonto. Du kan skicka en länkbegäran från ditt förvaltarkonto till kontot som du vill länka. Begäran måste godkännas för att länken ska skapas.

Du kan även skapa nya konton från ditt förvaltarkonto. Dessa konton länkas automatiskt till ditt förvaltarkonto.

Skicka en länkningsbegäran

Du måste ha rollen Administratör i förvaltarkontot för att kunna skicka en länkbegäran.

1. Logga in på ditt Ads Creative Studio-förvaltarkonto.
  2. Klicka på Lägg till och sedan Länka till befintligt konto.
  3. Ange konto-id för det konto som du vill länka till. (Läs mer om hur du hittar konto-id.) Om du vill länka till flera konton anger du en lista med konto-id:n, ett per rad.
  4. Du kan även klicka på Förhandsgranska för att kontrollera om länkförfrågningarna skulle orsaka fel.
  5. Klicka på Skicka begäran.

Länkförfrågningar skickas till användare med rollen Administratör för det andra kontot via e-post där de uppmanas att godkänna begäran. När begäran har godkänts får du en bekräftelse via e-post och kontot länkas till ditt förvaltarkonto.

Du kan ha upp till 20 väntande länkförfrågningar.

Acceptera en väntande länkningsbegäran

Om du har en administratörsroll för det inbjudna kontot kan du acceptera en väntande länkbegäran.

1. Logga in på det inbjudna Ads Creative Studio-kontot.
  2. Klicka på Inställningar och sedan Åtkomst och säkerhet.
  3. Klicka på Ansvariga.
  4. Leta reda på den begäran som du vill godkänna och klicka på Acceptera i kolumnen Åtgärder.
  5. Bekräfta genom att klicka på Bevilja åtkomst.

Ytterligare metod för förvaltarkonton

Förvaltarkonton kan se väntande länkförfrågningar för kontot och eventuella underkonton. För att kunna godkänna begäran för ett underkonto måste du ha en administratörsroll för förvaltarkontot, och förvaltarkontot måste vara ägare till det inbjudna kontot.

1. Logga in på ditt Ads Creative Studio-förvaltarkonto.
  2. Klicka på Mottagna länkningsförfrågningar.
  3. Leta reda på den begäran som du vill godkänna och klicka på Acceptera i kolumnen Åtgärder.
  4. Bekräfta genom att klicka på Bevilja åtkomst.

Återkalla en länkbegäran

Du måste ha rollen Administratör i förvaltarkontot för att kunna återkalla en länkbegäran.

1. Logga in på ditt Ads Creative Studio-förvaltarkonto.
  2. Klicka på Länkförfrågningar har skickats.
  3. Leta reda på kontot som du inte längre vill länka till och klicka på Återkalla i kolumnen Åtgärder.
  4. Klicka på Återkalla för att bekräfta.

Ta bort länken till ett konto

Du kan ta bort länken till ett konto från underkontot.