Canviar el nom dels recursos i de les carpetes

Podeu canviar els noms dels recursos o de les carpetes a la biblioteca de recursos. Obteniu més informació a continuació per saber com podeu canviar-los el nom i quins són els límits dels noms.

Canviar el nom d'un recurs o d'una carpeta

1. Cerqueu el recurs del qual vulgueu canviar el nom.
  2. Feu clic a  i, a continuació, Canvia el nom. S'obrirà una finestra amb el nom actual.
  3. Canvieu el nom seguint les directrius que s'indiquen més avall.
  4. Feu clic a Canvia el nom. El nom del recurs o de la carpeta s'actualitza. Si hi ha problemes amb el nom nou, es mostrarà un error.

Directrius per als noms de carpetes

• Entre 1 i 100 caràcters de longitud.
  • Només pot incloure números, lletres (en qualsevol idioma), espais, guionets, ratlles baixes, claudàtors, claus i punts.
  • Només pot començar amb una lletra o un número.
  • No pot acabar amb un espai.
  • Les carpetes de la mateixa carpeta no poden tenir el mateix nom.

Directrius per al noms de recursos

• Entre 1 i 100 caràcters de longitud.
  • No pot acabar amb un espai.
  • Els recursos de la mateixa carpeta no poden tenir el mateix nom.