Skapa ett förvaltarkonto

Följ den här processen för att skapa det första förvaltarkontot för organisationen. Befintliga kundkonton kan inte konverteras till förvaltarkonton.

Om du vill skapa ett förvaltarkonto måste du logga in med ett befintligt Google-konto eller skapa ett Google-konto.

1. Besök sidan där du skapar ett förvaltarkonto.
  2. Ange namn och företagsinformation för det nya förvaltarkontot.
  3. Klicka på Öppna Ads Creative Studio.

Skapa ett underordnat förvaltarkonto

Underordnade förvaltarkonton är underkonton som också är förvaltarkonton. När du skapar ett underordnat förvaltarkonto i ett befintligt förvaltarkonto länkas kontona automatiskt.

1. Logga in på ditt Ads Creative Studio-förvaltarkonto.
  2. Klicka på knappen Lägg till .
  3. Välj Skapa underordnat förvaltarkonto.
  4. Ange namn och andra uppgifter för det nya underkontot. Du kan även bjuda in användare till det nya kontot.
  5. Klicka på Spara och fortsätt.
  6. Du kan även länka konton till det till det nya underordnade förvaltarkontot.
    • Du kan välja befintliga underordnade konton för det aktuella förvaltarkontot som ska hanteras direkt av det nya underordnade förvaltarkontot i stället.
    • Du kan skicka länkförfrågningar till andra konton genom att ange deras konto-id:n.
  7. Klicka på Klart.

Förvaltarhierarkier kan vara upp till tre nivåer djupa. Om du får ett felmeddelande när du försöker skapa ett underkonto kan det nya kontot överskrida den här gränsen.