Hallinnoijan tilin luominen

Luo tällä menetelmällä organisaatiosi ensimmäinen hallinnoijan tili. Nykyisiä asiakastilejä ei voi muuttaa hallinnoijan tileiksi.

Jotta voit luoda hallinnoijan tilin, sinun on kirjauduttava sisään Google‑tililläsi tai tarvittaessa luotava Google‑tili.

1. Lisätietoja on hallinnoijan tilin luomissivulla.
  2. Lisää uuden hallinnoijan tilin nimi ja yritystiedot.
  3. Klikkaa Avaa Ads Creative Studio.

Luo uusi alahallinnoijatili

Alahallinnoijatilit ovat alatilejä, jotka ovat myös hallinnoijan tilejä. Kun luot alahallinnoijatilin nykyiseltä hallinnoijan tililtä, tilien linkittäminen tapahtuu automaattisesti.

1. Kirjaudu Ads Creative Studion hallinnoijan tilillesi.
  2. Klikkaa Lisää ‑painiketta.
  3. Valitse Luo alahallinnoijatili.
  4. Lisää uuden alatilin nimi ja muut tiedot. Halutessasi voit myös kutsua uudelle tilille käyttäjän.
  5. Klikkaa Tallenna ja jatka.
  6. Halutessasi voit linkittää tilejä uuteen alahallinnoijatiliin.
    • Voit valita nykyisen hallinnoijan tilin alatilejä hallinnoitaviksi suoraan uudelta alahallinnoijatililtä.
    • Voit lähettää linkityspyyntöjä muille tileille lisäämällä niiden tilitunnukset.
  7. Klikkaa Valmis.

Hallinnoijahierarkia voi olla enintään kolme tasoa syvä. Jos saat virheilmoituksen alatiliä luodessasi, kyseinen raja voi olla ylittymässä.