Felsöka fel vid länkning till och borttagning av länkar från förvaltarkonton

Om det uppstår ett problem när du länkar eller tar bort länken mellan konton och ett förvaltarkonto visas ett felmeddelande. Välj felmeddelandet och följ felsökningsstegen för att åtgärda problemet.

Det inbjudna kontot hanteras redan av någon annan ansvarig i hierarkin

Underkontot är redan länkat till en ansvarig i samma hierarki (med samma ansvarig på högsta nivån). Ett konto kan bara länkas en gång i en förvaltarhierarki, så länken till underkontot måste först tas bort från det nuvarande förvaltarkontot.

En användare med en administratörsroll för underkontot måste ta bort länken mellan kontona.

Om du inte ser något annat förvaltarkonto i hierarkin som är länkat till underkontot är det möjligt att du inte har åtkomst till kontot eftersom det är på en högre nivå i hierarkin. Du måste kontakta en användare med rollen Administratör för förvaltarkontot på den högsta nivån.

Kunden skulle vara länkad mer än en gång i en hierarki

Förvaltarkonton med ett gemensamt kundkonto kan inte ingå i samma förvaltarhierarki (ha samma ansvarig på högsta nivå). Ett konto kan bara länkas en gång i samma förvaltarhierarki.

För att kunna länka till detta kundkonto måste du först ta bort länken till kundkontot från det andra förvaltarkontot i samma hierarki. Du måste ha rollen Administratör för något av kontona för att kunna ta bort länken mellan dem.

Du har uppnått det maximala antalet ansvariga

Du har nått maxgränsen på ett förvaltarkonto som hanterar ett annat förvaltarkonto direkt. Ett underordnat förvaltarkonto kan endast ha en överordnad, länkad förvaltare.

Observera att denna regel endast gäller förvaltarkonton. Ett kundkonto kan ha upp till fem förvaltarkonton länkade direkt.

Du kan länka till detta konto indirekt genom att länka till dess förvaltarkonto i stället. Om du vill skapa en direktlänk måste du först ha en användare med rollen Administratör som kan ta bort länken till kontot från den nuvarande ansvariga.

Kontot som du skickar länkningsbegäran till skulle överskrida det högsta tillåtna antalet nivåer för underansvariga

Du har nått gränsen på tre förvaltarnivåer. Förvaltarhierarkier får bara ha tre nivåer, vilket innebär att du endast kan ha tre konton ovanför varandra i förvaltarkontots hierarki.

Om du får detta felmeddelande och ser färre än tre förvaltarnivåer i hierarkin finns det troligen ett ytterligare förvaltarkonto ovanför ditt översta förvaltarkonto som du inte kan se eftersom du saknar åtkomst.

Länka det nya förvaltarkontot vid en punkt i hierarkin där det inte lägger till någon annan nivå, eller ta bort länken till en av de befintliga ansvariga i hierarkin.

Du har uppnått det maximala antalet ansvariga

Du har nått gränsen på fem förvaltare som hanterar ett kundkonto Kundkonton kan ha högst fem direkt länkade förvaltarkonton.

Ta bort länken från ett av de befintliga förvaltarkontona innan du länkar det nya. Om du inte överskrider maxgränsen på tre nivåer i ett förvaltarkonto kan du istället länka ett av de befintliga förvaltarkontona till det nya förvaltarkontot.

Du har det högsta antalet konton

Du har nått det högsta antalet konton. Varje förvaltarkonto har ett högsta kontoantal på 50 kundkonton. Det är det maximala antalet kundkonton som förvaltarkontot kan länkas till vid en viss tidpunkt, antingen direkt eller indirekt.

Om du vill länka ytterligare konton måste du först ta bort länken mellan kundkonton och ditt förvaltarkonto.

Du har nått det högsta tillåtna antalet vilande inbjudningar

Du har uppnått det högsta tillåtna antalet väntande förfrågningar om att länka konton. Det maximala antalet väntande förfrågningar är 20. Du kan se dina väntande förfrågningar i ditt förvaltarkonto under Länkförfrågningar har skickats. Om förvaltarkontot redan har 20 obearbetade förfrågningar kan du inte bjuda in fler konton.

Om du vill minska antalet väntande förfrågningar kan du be användare med rollen Administratörs för de begärda kontona att godkänna länkningsbegäranden eller så kan du dra tillbaka förfrågningarna om de inte längre behövs.

Alla konton måste ha antingen en användare med administratörsåtkomst eller ett förvaltarkonto med administrativ äganderätt

Kontot har inga användare med rollen Administratör eller ägare utöver detta förvaltarkonto Konton kan inte vara utan administratörer.

Lägg till en användare med rollen Administratör för kontot.

Du har inte behörighet att utföra åtgärden. Bara administrativa ägare eller användare som har administrativ åtkomst till kontot kan göra denna ändring.

Du måste äga kontot för att kunna utföra denna åtgärd. För att ditt förvaltarkonto ska kunna utföra viktiga kontohanteringsåtgärder i kundkonton, som att ta bort länkar till andra förvaltarkonton eller godkänna länkförfrågningar måste det äga kundkontot och du som användare måste ha rollen Administratör i förvaltarkontot.

Den nuvarande ägaren måste ta bort länken från kundkontot innan ditt förvaltarkonto kan beviljas ägarskap. Om kundkontot inte har en ägare för närvarande måste en användare med rollen Administratör för kundkontot bevilja ägarskap till kontot.

Du har inte behörighet att utföra denna åtgärd

Du måste ha rollen Administratör för att utföra denna åtgärd. För att du ska kunna utföra viktiga kontohanteringsåtgärder som att skicka länkförfrågningar, godkänna länkförfrågningar och ta bort användare måste du ha rollen Administratör. Om du är användare i ett förvaltarkonto och försöker göra viktiga ändringar i ett kundkonto måste ditt förvaltarkonto dessutom vara ägare till detta konto.

Be en användare med rollen Administratör för kontot att göra ändringen eller be om att få ändra din åtkomstnivå till Administratör så att du kan göra ändringen.