Om förvaltarkonton

Förvaltarkonton är en särskild typ av konto som du kan använda för att visa och hantera flera Ads Creative Studio-konton från en och samma plats.

Du kan länka två typer av underkonton till ett förvaltarkonto:

• Kundkonton är standardkonton för Ads Creative Studio med projekt och tillgångar.
  • Underordnade förvaltarkonton är också förvaltarkonton och kan ha sina egna underkonton.

Enskilda användare i underkonton kan logga in och använda sina konton som vanligt. Dessa användare har inte åtkomst till de förvaltarkonton som är länkade till deras konton eller andra konton som är länkade till samma förvaltarkonto.

Fördelar

Med ett förvaltarkonto kan du

• söka och navigera i flera Ads Creative Studio-konton från en och samma instrumentpanel.
  • få åtkomst till upp till 50 underkonton, bland annat för att visa projekt, tillgångar och användare i dem.
  • dela åtkomst till ditt förvaltarkonto med andra användare.

Ett förvaltarkonto kan vara ett bra alternativ för stora annonsörer som har fler än ett Ads Creative Studio-konto. Det kan också fungera bra för byråer och andra som arbetar med onlinemarknadsföring och som hanterar flera kundkonton eller ett stort antal kampanjer.

Om detta låter användbart kan du skapa ett förvaltarkonto.