Resoldre problemes relacionats amb la pujada d'assignació de regles

Si hi ha un problema en penjar un full d'assignació de regles a un projecte, veureu un error. Seleccioneu el missatge d'error que veieu i seguiu els passos per solucionar el problema.

"Error general"

Si utilitzeu Fulls de càlcul de Google, compartiu l'accés de visualització amb l'adreça electrònica del servei proporcionada perquè Ads Creative Studio pugui copiar les variants. L'adreça electrònica és única per al compte d'Ads Creative Studio, però finalitzarà amb @partnercontent.gserviceaccount.com.
Assegureu-vos que el full de càlcul tingui les capçaleres de columna Identificador de variant, Nom de la variant i Identificador de regla.
Si heu comprovat tots aquests problemes i continueu sense poder penjar contingut, és possible que hi hagi un problema amb Ads Creative Studio. Proveu d'esperar uns quants minuts i, a continuació, tornar a penjar el vídeo. Si continua sense funcionar, contacteu amb el servei d'assistència.

"Identificador de regla desconegut"

Assegureu-vos que els identificadors de les regles coincideixin amb els identificadors de regla del projecte al qual esteu fent la pujada.