Resoldre problemes relacionats amb la pujada massiva de variants

Si hi ha un problema en penjar variants a un projecte, es mostrarà un error. Seleccioneu els missatges d'error següents i seguiu els passos de resolució de problemes per solucionar el problema.

"Error general"

Assegureu-vos que no hi hagi errors de projecte amb la plantilla o les variants.
Si pengeu variants d'un full de càlcul de Fulls de càlcul de Google, assegureu-vos que l'hàgiu compartit amb el compte de servei d'Ads Creative Studio. L'adreça electrònica és única per al compte d'Ads Creative Studio, però finalitzarà amb @partnercontent.gserviceaccount.com.
Assegureu-vos que el full de càlcul contingui les capçaleres de columna Identificador de variant i Nom de la variant.
Assegureu-vos que les capçaleres de columna dels elements intercanviables del full de càlcul tinguin els mateixos noms que els elements intercanviables del projecte en què estigueu fent la pujada.
Si heu comprovat tots aquests problemes i continueu sense poder penjar contingut, és possible que hi hagi un problema amb Ads Creative Studio. Proveu d'esperar uns quants minuts i, a continuació, tornar a penjar el vídeo. Si continua sense funcionar, contacteu amb el servei d'assistència.

No s'ha trobat cap camí de recurs

Si l'error indica que hi ha un camí de recurs que no s'ha trobat, comproveu el camí. Obriu el full de càlcul i comproveu el valor de la capçalera de la columna al número de fila corresponent. Assegureu-vos que hàgiu utilitzat un camí de recurs de la biblioteca de recursos. Per exemple, "ASSET:cBalm/cBalm_logo.png". Com es pot obtenir un camí de recurs

Si el camí del recurs sembla correcte, consulteu la biblioteca de recursos per assegurar-vos que estigui a la carpeta indicada.