Hämta sökvägar till tillgångar

Sökvägar till tillgångar är den plats där en tillgång lagras i tillgångsbiblioteket. En sökväg till tillgång visar Ads Creative Studio vilken fil som ska läsas in när annonsen visas.

Du kan använda sökvägar till tillgångar i massuppladdningsark för att skapa varianter offline.

Hämta en sökväg till en tillgång

1. Logga in på Ads Creative Studio.
  2. Klicka på Tillgångsbibliotek.
  3. Leta reda på den tillgång som du vill hitta sökvägen för.
  4. Klicka på tillgången. En panel öppnas med mer information om tillgången.
  5. I panelen hittar du sökvägen bredvid Sökväg till tillgång. Kopiera den genom att klicka på Kopiera. Sökvägen till tillgången kopieras till urklipp.

Hämta sökvägar till flera tillgångar

Du kan ännu inte kopiera sökvägen till flera tillgångar åt gången. Den här funktionen läggs snart till. För närvarande kan du ta reda på sökvägarna till tillgångar baserat på vilken mapp dina tillgångar lagras i. Om alla dina tillgångar för ett projekt lagras i en mapp har de samma sökväg, utom för filnamnet.

1. Sökvägen till tillgången börjar med "ASSET:"
  2. Därefter är mappsökvägen till tillgången i tillgångsbiblioteket. Om du till exempel har en mapp på toppnivå som heter Mina kampanjer och en annan mapp med namnet ”Höstkampanj 2025” där en bildtillgång finns, skulle mappsökvägen vara ”Mina kampanjer/Höstkampanj 2025/”.
  3. Sökvägen till tillgången slutar med tillgångens namn.

Exempel på sökväg till tillgång

ASSET:Mina kampanjer/Höstkampanj 2025/minbild.png