Obtenir camins de recursos

Els camins de recursos són la ubicació on s'emmagatzema un recurs a la biblioteca de recursos. Un camí de recurs indica a Ads Creative Studio quin fitxer es carrega quan es publica l'anunci.

Podeu utilitzar els camins de recursos als fulls de pujada massiva per crear variants sense connexió.

Obtenir un camí per a un recurs

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Feu clic a Biblioteca de recursos.
  3. Cerqueu el recurs per al qual voleu el camí.
  4. Feu clic al recurs. S'obre un tauler amb més informació sobre el recurs.
  5. Al tauler, podeu trobar el camí al costat de Camí del recurs. Per copiar-lo, feu clic a Copia . El camí del recurs es copia al porta-retalls.

Obtenir camins per a més d'un recurs

Ara com ara, no es pot copiar el camí de més d'un recurs alhora. Aquesta funció s'afegirà aviat. De moment, podeu esbrinar els camins dels recursos en funció de la carpeta on estan emmagatzemats els vostres recursos. Si els recursos d'un projecte s'emmagatzemen en una carpeta, el camí del recurs serà el mateix, tret del nom del fitxer.

1. Els camins de recurs comencen per "ASSET:".
  2. Tot seguit hi ha el camí a la carpeta del recurs dins la biblioteca de recursos. Per exemple, si teniu una carpeta de nivell superior anomenada "Campanyes anuals" i, dins d'aquesta carpeta, una altra carpeta anomenada "Campanya tardor 2025" en què hi ha un recurs d'imatge, el camí a la carpeta seria "Les meves campanyes/Campanya tardor 2025".
  3. Els camins de recursos acaben amb el nom del recurs.

Camí de recurs d'exemple

ASSET:Les meves campanyes/Campanya tardor 2025/lamevaimatge.png