Ordna tillgångar i tillgångsbiblioteket

Du kan ordna dina tillgångar i tillgångsbiblioteket genom att skapa mappar som gör tillgångarna enklare att hitta.

Skapa en mapp

1. Logga in på Ads Creative Studio.
  2. Klicka på Tillgångsbibliotek.
  3. (Valfritt) Om du vill skapa en ny mapp i en befintlig mapp navigerar du till den mappen.
  4. Klicka på + Nyand thenmapp.
  5. Ge den nya mappen ett namn. Krav på mappnamn:
    • 1–100 tecken långt
    • Får endast innehålla siffror, bokstäver (på valfritt språk), mellanslag, bindestreck, understreck, hakparenteser, klammerparenteser och punkter
    • Kan bara börja med en bokstav eller siffra
    • Kan inte sluta med ett blanksteg
  6. Klicka på Skapa.

Flytta en tillgång

För närvarande går det inte att flytta tillgångar eller mappar till andra mappar. Den här funktionen kommer att läggas till under de kommande månaderna.

Gör i stället följande:

• Ladda upp samma tillgång till den andra mappen
  • Skapa en ny mapp i den andra mappen och ladda upp tillgångar igen

Ta bort tillgångar

Du kan ta bort tillgångar du har laddat upp till tillgångsbiblioteket. När du tar bort en tillgång tas den bara bort från tillgångsbiblioteket. Tillgången tas inte bort från

• projekt som den används i
  • rapporter för annonser som den visas i
  • andra annonsplattformar som den har exporterats till.

Om du tar bort tillgångar av misstag har du 15 sekunder på dig att ångra borttagningen och återställa tillgången. Om du väljer att inte återställa den kan du ladda upp tillgången igen.

Du kan ta bort tillgångar från kort och tabellvy. Du kan även ta bort en tillgång när du förhandsgranskar den.

Obs! För närvarande går det inte att ta bort mappar. Den här funktionen kommer att läggas till under de kommande månaderna.

Ta bort en tillgång

1. Logga in på Ads Creative Studio.
  2. Klicka på Tillgångsbibliotek.
  3. Leta reda på tillgången du vill ta bort. Välj Mer och sedanTa bort.

Ta bort flera tillgångar

1. Logga in på Ads Creative Studio.
  2. Klicka på Tillgångsbibliotek.
  3. Välj tillgångarna du vill ta bort.
  4. Klicka på Ta bort.