Componenten ordenen in de componentbibliotheek

Als u mappen maakt in de componentbibliotheek, kunt u uw componenten ordenen en deze makkelijker vinden.

Een map maken

1. Log in bij Ads Creative Studio.
  2. Klik op Componentbibliotheek.
  3. (Optioneel) Als u een nieuwe map wilt maken in een bestaande map, gaat u daarheen.
  4. Klik op + Nieuwand thenMap.
  5. Geef een naam op voor de nieuwe map. Vereisten voor een mapnaam:
    • Mag uit 1-100 tekens bestaan
    • Mag alleen cijfers, letters (in elke taal), spaties, koppeltekens, underscores, vierkante haken, accolades en punten bevatten
    • Mag alleen beginnen met een letter of cijfer
    • Mag niet eindigen met een spatie
  6. Klik op Maken.

Een component verplaatsen

U kunt momenteel geen componenten of mappen naar andere mappen verplaatsen. Deze functie wordt in de komende maanden toegevoegd.

Doe in plaats hiervan het volgende:

• Upload dezelfde component naar de andere map.
  • Maak een nieuwe map in de andere map en upload componenten opnieuw.

Componenten verwijderen

U kunt alle componenten verwijderen die u naar de componentbibliotheek heeft geüpload. Als u een component verwijdert, wordt deze alleen verwijderd uit de componentbibliotheek. De component wordt niet verwijderd uit het volgende:

• Projecten waarin deze wordt gebruikt
  • Rapporten over advertenties waarin de component wordt getoond
  • Andere advertentieplatforms waarnaar de component is geëxporteerd

Als u componenten per ongeluk verwijdert, heeft u 15 seconden de tijd om de verwijdering ongedaan te maken en de component te herstellen. Herstelt u de component niet, dan kunt u deze opnieuw uploaden.

U kunt componenten verwijderen uit de kaarten- of tabelweergave. Ook kunt u een component verwijderen terwijl u een voorbeeld ervan bekijkt.

Opmerking: Momenteel kunt u geen mappen verwijderen. Deze functie wordt in de komende maanden toegevoegd.

Een component verwijderen

1. Log in bij Ads Creative Studio.
  2. Klik op Componentbibliotheek.
  3. Zoek de component die u wilt verwijderen. Selecteer Meer en danVerwijderen.

Meerdere componenten verwijderen

1. Log in bij Ads Creative Studio.
  2. Klik op Componentbibliotheek.
  3. Selecteer de componenten die u wilt verwijderen.
  4. Klik op Verwijderen.