Organitzar els recursos de la biblioteca de recursos

Per organitzar els recursos de la biblioteca de recursos, podeu crear carpetes perquè sigui més fàcil trobar-los.

Crear una carpeta

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Feu clic a Biblioteca de recursos.
  3. (Opcional) Per crear una carpeta dins d'una carpeta existent, navegueu fins a aquesta carpeta.
  4. Feu clic a + Nouand thenCarpeta.
  5. Introduïu un nom per a la carpeta nova. Requisits del nom de la carpeta:
    • Entre 1 i 100 caràcters de longitud.
    • Només pot incloure números, lletres (en qualsevol idioma), espais, guionets, ratlles baixes, claudàtors, claus i punts.
    • Només pot començar amb una lletra o un número.
    • No pot acabar amb un espai.
  6. Feu clic a Crea.

Moure un recurs

Actualment no podeu moure recursos ni carpetes a altres carpetes. Aquesta funció s'afegirà durant els propers mesos.

Feu el següent:

• Pengeu el mateix recurs a l'altra carpeta.
  • Creeu una carpeta a l'altra carpeta i torneu a penjar recursos.

Treure recursos

Podeu treure qualsevol recurs que hàgiu penjat a la biblioteca de recursos. Quan traieu un recurs, només es treu de la biblioteca de recursos. El recurs no es traurà:

• Dels projectes en què s'utilitza.
  • Dels informes dels anuncis en què es difon.
  • De les altres plataformes publicitàries a què s'ha exportat.

Si traieu algun recurs per error, tindreu 15 segons per desfer-ne la supressió i restaurar-lo. Si decidiu no restaurar-lo, podeu tornar a penjar-lo.

Podeu treure recursos de les targetes o de la visualització de taula. També podeu treure un recurs mentre l'esteu previsualitzant.

Nota: actualment no podeu treure carpetes. Aquesta funció s'afegirà durant els propers mesos.

Treure un recurs

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Feu clic a Biblioteca de recursos.
  3. Cerqueu el recurs que voleu treure. Seleccioneu Més i, a continuació,Treu.

Treure diversos recursos

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Feu clic a Biblioteca de recursos.
  3. Seleccioneu els recursos que voleu treure.
  4. Feu clic a Treu.