Uw accountgeschiedenis checken

Uw Ads Creative Studio-account bevat een geschiedenis van wijzigingen zodat u kunt zien wat u in het verleden heeft gedaan. Het is handig om de wijzigingsgeschiedenis van uw account te bekijken, vooral als er meerdere personen aan een project werken.

Voor de meeste items kunt u zien wat er is gewijzigd, wat de oude en nieuwe waarden zijn (bijvoorbeeld de status van een project gewijzigd van Voltooid in Concept), de gebruiker die de wijziging heeft aangebracht en de datum en tijd waarop de wijziging is aangebracht.

U kunt maximaal 2 jaar aan wijzigingen zien.

Typen wijzigingen die u kunt zien

In de wijzigingsgeschiedenis in uw account kunt u de volgende typen wijzigingen bekijken:

• Project: Wijzigingen in varianten in een project
  • Component: acties voor maken, naam wijzigen, verplaatsen en verwijderen
  • Map: Acties die zijn ondernomen om een map te maken of de naam ervan te wijzigen

Uw accountgeschiedenis checken

1. Log in bij Ads Creative Studio.
  2. Klik in het paginamenu op Wijzigingsgeschiedenis.
  3. Bovenaan ziet u de aantallen van elk wijzigingstype. Als u de lijst met wijzigingen wilt filteren, zodat alleen wijzigingen van dat type worden weergegeven, klikt u op het type wijziging en het aantal waarop u wilt filteren.
  4. Als u de wijzigingen voor een bepaalde periode wilt zien, selecteert u verschillende start- en einddatums met behulp van het periodemenu.
  5. Als u meer informatie over de wijziging wilt bekijken, gaat u naar de kolom Wijzigen en klikt u op Rij uitvouwen .

Filters gebruiken om wijzigingen te vinden

Bovenaan ziet u categoriefilters waarmee u snel wijzigingen kunt vinden in uw account, projecten of componenten. Dit zijn de opties voor categoriefilters:

• Alle wijzigingen
  • Accountwijzigingen
  • Toegangswijzigingen
  • Wijzigingen in componentenbibliotheek
  • Wijzigingen in advertentiemateriaalproject

Als u de wijzigingen verder wilt verfijnen, klikt u op Filter  om meer filters toe te voegen. U kunt kiezen uit de volgende opties:

• Type wijziging
  • Item gewijzigd
  • Gebruiker

De filters Type wijziging en Item gewijzigd zijn vergelijkbaar met de categoriefilters en kunnen het beste worden gebruikt wanneer het categoriefilter Alle wijzigingen is geselecteerd.

Met het filter Gebruiker kunt u de gebruiker vinden die de wijziging heeft aangebracht of de gebruiker van wie het toegangsniveau is gewijzigd.