Cercar i utilitzar recursos

Per cercar recursos a la biblioteca de recursos, podeu afegir filtres:

• Nom del recurs, tipus, identificador, dimensions, durada, mida del fitxer, data de creació o data de la darrera modificació
  • Ubicació (la carpeta on es troba el recurs)

Per restringir la cerca, podeu aplicar més d'un filtre. Cada filtre que afegiu es combinarà amb els que ja hi hàgiu aplicat. Si afegiu un filtre per als recursos de 300 píxels d'amplada i un altre per als recursos creats avui, només trobareu els recursos que compleixin tots dos requisits.

Al llarg dels pròxims mesos, també s'inclourà l'opció de cercar elements que es mostrin a les imatges.

Cercar recursos o carpetes pel nom

Per cercar pel nom recursos o carpetes a la carpeta on sou actualment, utilitzeu el filtre "Nom".

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Feu clic a Biblioteca de recursos.
  3. Feu clic a Afegeix un filtre.
    1. Seleccioneu Nom.
    2. Opcional: feu clic a conté per triar un altre tipus de filtre de noms que vulgueu aplicar.
    3. Introduïu el nom o una part del nom del recurs (com a mínim 1 lletra o caràcter).
    4. Opcional: per cercar més d'un nom o d'una paraula, premeu Retorn i afegiu una altra paraula a la línia següent. Per exemple, podeu cercar noms de recursos que continguin la paraula "gat" o "gos" afegint cadascun dels mots a una línia diferent.
    5. Feu clic a Aplica.

S'afegeix un filtre a la barra de filtres. Comença per "El nom conté" i acaba amb el nom que heu introduït. Es mostren els recursos i les carpetes amb noms coincidents. Per tornar enrere, traieu el filtre.

Tipus de filtres de noms

Tipus de filtre Descripció
conté

Cerca recursos o carpetes amb noms que continguin les lletres o els caràcters que introduïu, sense distingir entre majúscules i minúscules

no conté Cerca recursos o carpetes amb noms que no tinguin les lletres ni els caràcters que introduïu, sense distingir entre majúscules i minúscules
conté (distingeix entre majúscules i minúscules) Cerca recursos o carpetes amb noms que tinguin les lletres o els caràcters que heu introduït, amb el mateix ús de les majúscules que heu utilitzat
no conté (distingeix entre majúscules i minúscules) Cerca recursos o carpetes amb noms que no tinguin les lletres ni els caràcters que heu introduït, amb el mateix ús de les majúscules que heu utilitzat
és igual a Cerca recursos o carpetes amb noms que coincideixin exactament amb les lletres o els caràcters que heu introduït
comença per Cerca recursos o carpetes amb noms que comencin per les lletres o els caràcters que introduïu

Cercar recursos o carpetes en totes les carpetes, incloses les subcarpetes

De manera predeterminada, els filtres només s'apliquen a la carpeta actual en què us trobeu. Això vol dir que, si utilitzeu un filtre de nom, aquest només cercarà coincidències amb els recursos de la carpeta actual. Els recursos o les carpetes de les subcarpetes no es filtraran.

Per ampliar la cerca i incloure-hi tots els recursos i carpetes que són en subcarpetes, utilitzeu el filtre "Ubicació".

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Feu clic a Biblioteca de recursos.
  3. Feu clic a Afegeix un filtre.
    1. Seleccioneu Ubicació. Si no hi ha cap filtre d'"Ubicació" disponible, assegureu-vos que sou al nivell superior de la biblioteca de recursos. Aquest filtre no està disponible quan esteu veient una subcarpeta.
    2. Seleccioneu A tot arreu.
    3. Feu clic a Aplica.

El filtre "Ubicació: A tot arreu" s'afegeix a la barra de filtres. Es mostren tots els recursos i totes les carpetes, fins i tot els que són a les subcarpetes. Per tornar enrere, traieu el filtre.

Cercar recursos amb un tipus de fitxer concret

Per cercar un recurs segons el tipus de fitxer, utilitzeu el filtre "Tipus de recurs".

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Feu clic a Biblioteca de recursos.
  3. Feu clic a Afegeix un filtre.
    1. Seleccioneu Tipus de recurs.
    2. Seleccioneu un o més tipus de recursos per cercar. Les opcions són: imatge, font, àudio i vídeo.
    3. Feu clic a Aplica.

S'afegeix un filtre a la barra de filtres. Comença per "Tipus de recurs:" i acaba amb els tipus de recursos que heu seleccionat. Només es mostren els recursos que coincideixen amb els tipus seleccionats. Per tornar enrere, traieu el filtre.

Cercar un recurs per identificador

Per cercar un recurs mitjançant l'identificador únic assignat per Ads Creative Studio, utilitzeu el filtre "Identificador de recurs".

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Feu clic a Biblioteca de recursos.
  3. Feu clic a Afegeix un filtre.
    1. Seleccioneu Identificador de recurs.
    2. Introduïu l'identificador de recurs únic.
    3. Feu clic a Aplica.

S'afegeix un filtre a la barra de filtres. Comença per "Identificador de recurs =" i acaba amb l'identificador de recurs que heu introduït. Només es mostra el recurs amb l'identificador coincident, si existeix a la carpeta on sou actualment. Per tornar enrere, traieu el filtre.

Cercar un identificador de recurs

Per obtenir l'identificador d'un recurs, feu clic al recurs a la biblioteca de recursos. L'identificador numèric i únic del recurs es mostra a "Sobre aquest recurs" a la secció "Detalls".

Cercar un recurs per les seves dimensions

Per cercar un recurs per la seva amplada o alçada, feu servir els filtres "Amplada" o "Alçada".

Cercar per amplada

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Feu clic a Biblioteca de recursos.
  3. Feu clic a Afegeix un filtre.
    1. Seleccioneu Amplada.
    2. Seleccioneu el tipus de filtre de dimensions que voleu utilitzar. A continuació podeu trobar més informació sobre cada tipus.
    3. Feu clic a Aplica.

S'afegeix un filtre a la barra de filtres. Comença per "Amplada" i acaba amb el tipus de filtre de dimensions seleccionat i el valor que heu introduït. Només es mostren els recursos que coincideixen amb el filtre. Per tornar enrere, traieu el filtre.

Cercar per alçada

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Feu clic a Biblioteca de recursos.
  3. Feu clic a Afegeix un filtre.
    1. Seleccioneu Alçada.
    2. Seleccioneu el tipus de filtre de dimensions que voleu utilitzar. A continuació podeu trobar més informació sobre cada tipus.
    3. Feu clic a Aplica.

S'afegeix un filtre a la barra de filtres. Comença amb "Alçada" i acaba amb el tipus de filtre de dimensions seleccionat i el valor que heu introduït. Només es mostren els recursos que coincideixen amb el filtre. Per tornar enrere, traieu el filtre.

Tipus de filtres per dimensions

Tipus de filtre Descripció
>

Cerca recursos amb una amplada o una alçada superior al valor que introduïu

>= Cerca recursos amb una amplada o una alçada superior o igual al valor que introduïu
= Cerca recursos amb una amplada o una alçada que coincideixi amb el valor que introduïu
no és igual a Cerca recursos amb una amplada o una alçada que no coincideixi amb el valor que introduïu
< Cerca recursos amb una amplada o una alçada inferior al valor que introduïu
<= Cerca recursos amb una amplada o una alçada inferior o igual al valor que introduïu

Cercar un recurs de vídeo o d'àudio en funció de la durada

Per cercar un recurs d'àudio o de vídeo en funció de quants segons dura, utilitzeu el filtre "Durada".

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Feu clic a Biblioteca de recursos.
  3. Feu clic a Afegeix un filtre.
    1. Seleccioneu Durada (segons).
    2. Seleccioneu el tipus de filtre que vulgueu utilitzar:
      1. Seleccioneu > per cercar recursos amb una durada superior al valor que introduïu.
      2. Seleccioneu < per cercar recursos amb una durada inferior al valor que introduïu.
    3. Introduïu el valor de durada que vulgueu utilitzar amb el tipus de filtre que hàgiu seleccionat.
    4. Feu clic a Aplica.

S'afegeix un filtre a la barra de filtres. Comença amb "Durada" i acaba amb el tipus de filtre i el valor seleccionats que hàgiu introduït. Només es mostren els recursos que coincideixen amb el filtre. Per tornar enrere, traieu el filtre.

Cercar un recurs en funció de la mida del fitxer

Per cercar un recurs segons la mida que tingui un fitxer, utilitzeu el filtre "Mida del fitxer (kB)" o "Mida del fitxer (MB)".

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Feu clic a Biblioteca de recursos.
  3. Feu clic a Afegeix un filtre. Seleccioneu un dels dos filtres de mida de fitxer:
    • Per cercar mides de fitxer més petites, seleccioneu Mida del fitxer (kB).
    • Per cercar mides de fitxer més grans, seleccioneu Mida del fitxer (MB).
  4. Seleccioneu el tipus de filtre que vulgueu utilitzar:
    1. Seleccioneu > per cercar recursos amb una mida de fitxer superior al valor que introduïu.
    2. Seleccioneu < per cercar recursos amb una mida de fitxer inferior al valor que introduïu.
  5. Introduïu el valor de mida del fitxer que vulgueu utilitzar amb el tipus de filtre que hàgiu seleccionat.
  6. Feu clic a Aplica.

S'afegeix un filtre a la barra de filtres. Comença amb "Mida del fitxer" i acaba amb el tipus de filtre i el valor seleccionats que hàgiu introduït. Només es mostren els recursos que coincideixen amb el filtre. Per tornar enrere, traieu el filtre.

Cercar un recurs que s'ha creat o modificat en una data concreta

Per cercar un recurs en funció del moment en què es va crear o modificar, feu servir el filtre "Data de creació" o "Data de la darrera modificació".

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Feu clic a Biblioteca de recursos.
  3. Feu clic a Afegeix un filtre. Seleccioneu un dels dos filtres de data:
    • Per cercar recursos en funció de quan es van crear, seleccioneu Data de creació.
    • Per cercar recursos en funció de l'última vegada que es van editar, seleccioneu Data de la darrera modificació.
  4. Seleccioneu el tipus de filtre que vulgueu utilitzar:
    1. Seleccioneu abans de per cercar recursos que s'hagin creat o modificat abans d'una data concreta.
    2. Seleccioneu el dia per cercar recursos que s'hagin creat o modificat en una data concreta.
    3. Seleccioneu després de per cercar recursos que s'hagin creat o modificat després d'una data concreta.
  5. Seleccioneu la data que voleu utilitzar amb el tipus de filtre que hàgiu seleccionat.
  6. Feu clic a Aplica.

S'afegeix un filtre a la barra de filtres. Comença per "Data de creació" o "Data de la darrera modificació" i acaba amb el tipus de filtre i la data que hàgiu seleccionat. Només es mostren els recursos que coincideixen amb el filtre. Per tornar enrere, traieu el filtre.

Cercar només recursos o només carpetes

Per cercar només recursos o només carpetes, feu servir el filtre "Tipus".

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Feu clic a Biblioteca de recursos.
  3. Feu clic a Afegeix un filtre.
    1. Seleccioneu Tipus.
      • Per cercar només recursos, seleccioneu Recurs.
      • Per cercar només carpetes, seleccioneu Carpeta.
  4. Feu clic a Aplica.

S'afegeix un filtre a la barra de filtres. Comença amb "Tipus:" i acaba amb el tipus de filtre seleccionat. Només es mostren els recursos que coincideixen amb el filtre. Per tornar enrere, traieu el filtre.

Utilitzar recursos en projectes

Quan afegiu recursos a un projecte, una plantilla o una variant, podeu seleccionar un recurs que ja hàgiu penjat a la biblioteca de recursos.

• Si encara no s'ha afegit cap recurs, veureu "Deixa anar el fitxer aquí o Navega".
  • Si ja s'ha afegit un recurs, en canvi, veureu una opció d'edició.

Utilitzar un recurs de la biblioteca de recursos

Un cop hàgiu penjat els recursos a la biblioteca de recursos, els podreu trobar i utilitzar als projectes de vídeo o de display creats a partir d'una plantilla.

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Obriu o creeu un projecte.
  3. Cerqueu l'element per al qual voleu fer servir el recurs.
    • Si no hi ha cap recurs seleccionat, feu clic a Navega.
    • Si un recurs ja està seleccionat, feu clic a Obre la biblioteca multimèdia .
  4. S'obrirà la galeria multimèdia a la pestanya Biblioteca de recursos.
  5. Si un recurs ha de ser d'un tipus determinat, només podreu cercar i seleccionar recursos d'aquell tipus. Per exemple, si seleccioneu un recurs per a un element de vídeo, només podreu cercar i seleccionar recursos de vídeo.
  6. Opcional: navegueu fins a una carpeta o afegiu filtres per trobar un recurs concret.
  7. Feu clic al recurs que voleu seleccionar.

El recurs s'afegirà i la previsualització s'actualitzarà.

Penjar i utilitzar un recurs des de l'ordinador

Quan afegiu un recurs a un projecte, podeu penjar-lo i utilitzar-lo des de l'ordinador.

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Obriu o creeu un projecte.
  3. Cerqueu l'element per al qual voleu fer servir el recurs.
    • Si no hi ha cap recurs seleccionat, feu clic a Navega.
    • Si un recurs ja està seleccionat, feu clic a Obre la biblioteca multimèdia .
  4. S'obrirà la galeria multimèdia a la pestanya Biblioteca de recursos.
  5. Feu clic a la pestanya Penja.
  6. Arrossegueu un o més recursos de l'ordinador a la pestanya Penja o feu clic a Trieu els fitxers per penjar per tal de cercar un fitxer.
  7. Espereu que el recurs es pengi. Per continuar treballant en altres coses a la mateixa pàgina, podeu fer clic a Amaga per amagar la biblioteca multimèdia. El recurs es continuarà penjant.