Felsöka fel vid uppladdning av tillgångar

Om det inte går att ladda upp tillgångar till tillgångsbiblioteket visas ett felmeddelande. Klicka på Visa för att se mer information.

Då öppnas en filuppladdningspanel med mer information om de senast uppladdade filerna och mapparna. Välj felmeddelandet och följ felsökningsstegen för att åtgärda problemet.

”Det går inte att ladda upp den här filen nu. Försök igen senare.”

Vänta några minuter och försök sedan ladda upp igen.
Du kan också testa att uppdatera webbläsaren eller rensa cacheminne och cookies. Försök sedan igen.

”Filen är okänd. Filtyper som stöds: PNG, JPG”

Filtypen för den fil som du försöker ladda upp gick inte att känna igen. Kontrollera att filen som du försöker ladda upp har en tillgångstyp som stöds. Om den inte stöds kan du prova att ladda upp en annan tillgång.

Kontrollera också att filnamnet överensstämmer med filformatet. Exempelvis kanske någon av misstag ändrade namnet på en SVG-fil till filnamnstillägget JPG.

Filen är för stor

Minska filstorleken så att den understiger maxstorleken för tillgångstypen och försök ladda upp den igen.

”Animationen innehåller otillåtna visuella effekter”

Du kan bara ladda upp animerade GIF-filer som uppfyller följande krav:
  • Längden är som högst 30 sekunder
  • Om animeringen spelas upp i en slinga så stannar den vid 30 sekunder eller tidigare
  • Bildfrekvensen är mindre än fem bildrutor per sekund

Läs om specifikationer för displayannonser i hjälpcentret för Google Ads.

”Detta medieformat är inte tillåtet”

Den filtyp som du försöker ladda upp är inte av en tillgångstyp som stöds. Testa att ladda upp en annan tillgång med en filtyp som stöds.

”Filnamnet är för långt”

Korta ned filnamnet till högst 128 tecken och ladda sedan upp den igen.