Resoldre problemes relacionats amb la pujada de recursos

Si hi ha un problema en penjar els recursos a la biblioteca de recursos, veureu un error. Feu clic a Mostra per veure'n més detalls.

S'obrirà un tauler de pujada de fitxers amb més detalls sobre els fitxers i les carpetes que heu penjat recentment. Seleccioneu el missatge d'error que veieu i seguiu els passos de resolució de problemes per solucionar el problema.

"No es pot penjar aquest fitxer ara mateix. Torneu-ho a provar més tard."

Proveu d'esperar uns quants minuts i, a continuació, tornar a penjar el vídeo.
També podeu provar d'actualitzar el navegador o d'esborrar la memòria cau i les galetes i, a continuació, tornar-ho a provar.

"No es reconeix aquest fitxer. S'admeten els tipus de fitxer PNG i JPG."

No s'ha reconegut el tipus de fitxer que esteu intentant penjar. Comproveu que el fitxer que esteu intentant penjar fa servir un tipus de recurs admès. Si no s'admet, proveu de penjar un recurs diferent.

També podeu comprovar si el nom del fitxer coincideix amb el format del fitxer. Per exemple, pot ser que algú hagi canviat el nom d'un fitxer SVG per error i li hagi assignat una extensió de fitxer JPG.

"La mida del fitxer és massa gran"

Reduïu la mida del fitxer per sota de la mida màxima admesa per al tipus de recurs i torneu a provar de penjar-lo.

"L'animació té efectes visuals que no es permeten."

Només podeu penjar GIF animats que compleixin els requisits següents:
  • Una durada màxima de 30 segons.
  • Si l'animació es reprodueix en bucle, s'atura al cap de 30 segons o abans.
  • Menys de 5 fotogrames per segon.

Obteniu informació sobre les especificacions dels anuncis de display al Centre d'ajuda de Google Ads.

"No es permet aquest format de mitjà."

El tipus de fitxer que esteu intentant penjar no és un tipus de recurs admès. Proveu de penjar un recurs diferent que faci servir un tipus de fitxer admès.

"El nom del fitxer de vídeo és massa llarg"

Escurceu-lo a 128 caràcters o menys i, tot seguit, torneu a penjar-lo.