Felsöka fel vid videobehandling

Om det inträffar ett fel under videobehandlingen visas ett felmeddelande. Välj felmeddelandet och följ felsökningsstegen för att åtgärda problemet.

Det går inte att bearbeta denna video förrän du har sparat projektet

Det finns ändringar som inte har sparats i projektet och som måste sparas innan det går att bearbeta videon.

Det går inte att bearbeta denna video just nu

Ett okänt problem inträffade och Ads Creative Studio kan inte bearbeta videon. Försök igen senare.

Det går inte att bearbeta denna video förrän du har lagt till tillgångar som saknas i mallen och denna variant

Det går inte att bearbeta videon förrän du har valt en tillgång för varje element i mallen och i varianten.
Klicka på Redigera mall för att lägga till tillgångar som saknas i mallen. Fliken Mall öppnas. Sök efter element i mallen som är tomma eller för vilka du inte har valt en tillgång ännu.
Klicka på Redigera variant för att lägga till tillgångar som saknas i varianten. Leta efter element i panelen Utbytbara element som är tomma eller för vilka du inte har valt en tillgång ännu.
Om exempelvis ett bildelement inte har en tillgång ännu visas meddelandet Ingen bild än vid elementet på tidslinjen på fliken Varianter. Klicka på elementet och välj en bild.

Det går inte att bearbeta denna video förrän du har lagt till tillgångar som saknas i mallen

Det går inte att bearbeta videon förrän du har valt en tillgång för varje element i mallen.
Klicka på Redigera mall för att lägga till tillgångar som saknas i mallen. Fliken Mall öppnas. Sök efter element i mallen som är tomma eller för vilka du inte har valt en tillgång ännu.

Det går inte att bearbeta denna video förrän du har lagt till tillgångar som saknas i denna variant

Det går inte att bearbeta videon förrän du har valt en tillgång för varje element i varianten.
Klicka på Redigera variant för att lägga till tillgångar som saknas i varianten. Leta efter element i panelen Utbytbara element som är tomma eller för vilka du inte har valt en tillgång ännu.
Om exempelvis ett bildelement inte har en tillgång ännu visas meddelandet Ingen bild än vid elementet på tidslinjen på fliken Varianter. Klicka på elementet och välj en bild.

Det går inte att bearbeta denna video förrän du har åtgärdat ogiltiga tillgångar i mallen och denna variant

Det är problem med vissa av de valda tillgångarna i både mallen och varianten. Det går inte att bearbeta videon förrän du har åtgärdat alla fel i tillgångarna.
Åtgärda fel i tillgångar i mallen genom att klicka på Redigera mall. Då öppnas fliken Mall där du kan granska tillgångar med fel. Redigera tillgången utanför Ads Creative Studio och ladda upp den igen eller välj en annan tillgång.
Klicka på Redigera variant för att åtgärda fel i tillgångar i varianten. Då öppnas fliken Varianter där du kan granska tillgångar med fel. Redigera tillgången utanför Ads Creative Studio och ladda upp den igen eller välj en annan tillgång.

Om du behöver hjälp med att åtgärda uppladdningsfel kan du läsa Felsöka problem med uppladdning av tillgångar.

Det går inte att bearbeta denna video förrän du har åtgärdat ogiltiga tillgångar i mallen

Ett problem inträffade med några av de valda tillgångarna i mallen. Det går inte att bearbeta videon förrän du har åtgärdat alla fel i tillgångarna.
Åtgärda fel i tillgångar i mallen genom att klicka på Redigera mall. Då öppnas fliken Mall där du kan granska tillgångar med fel. Redigera tillgången utanför Ads Creative Studio och ladda upp den igen eller välj en annan tillgång.

Om du behöver hjälp med att åtgärda uppladdningsfel kan du läsa Felsöka problem med uppladdning av tillgångar.

Det går inte att bearbeta denna video förrän du har åtgärdat ogiltiga tillgångar i varianten

Klicka på Redigera variant för att åtgärda fel i tillgångar i varianten. Då öppnas fliken Varianter där du kan granska tillgångar med fel. Redigera tillgången utanför Ads Creative Studio och ladda upp den igen eller välj en annan tillgång.

Om du behöver hjälp med att åtgärda uppladdningsfel kan du läsa Felsöka problem med uppladdning av tillgångar.

Some or all of the video renders failed to start

Ett okänt problem inträffade och Ads Creative Studio kan inte bearbeta videon. Försök igen om några minuter.

Some or all of the thumbnail renders failed to start

Ett okänt problem inträffade och Ads Creative Studio kan inte skapa videominiatyrer. Försök igen om några minuter.

Din webbläsare saknar stöd för denna videospelare

Ads Creative Studio fungerar bäst i den senaste och näst senaste versionen av följande webbläsare:

Ändringar gjordes i denna variant. Spara projektet om du vill titta på videon.

Det finns ändringar av varianten som inte har sparats. Du måste spara ändringarna innan videon kan behandlas.

You haven't filled out 1 or more elements in the template

1. Öppna fliken Mall.
  2. Klicka på Redigera mall.
  3. Sök efter element i mallen som är tomma eller för vilka du inte har valt en tillgång ännu. Lägg till innehåll eller tillgångar för dessa element.
  4. Klicka på Spara.

1 element i mallen är större än videostorleken. Försäkra dig om att elementet inte blir avklippt genom att ändra storleken eller måtten så att de passar videon.

Ett elements position eller storlek medför att en del av det hamnar utanför videospelaren. Delen som ligger utanför spelaren syns inte.
  1. Öppna fliken Mall.
  2. Klicka på Redigera mall.
  3. Leta reda på elementet som klipps av.
  4. Klicka på Position och storlek.
  5. Redigera elementets storlek eller position så att det syns helt.