Problemen met de verwerking van video oplossen

Als er een probleem optreedt bij de verwerking van video's, krijgt u een foutmelding. Selecteer de foutmelding en voer de stappen uit om het probleem op te lossen.

Deze video kan pas worden verwerkt nadat u het project heeft opgeslagen

Er zijn niet-opgeslagen wijzigingen in het project die u moet opslaan voordat de video kan worden verwerkt.

Deze video kan momenteel niet worden verwerkt

Er is een onbekend probleem en Ads Creative Studio kan de video niet verwerken. Probeer het later opnieuw.

Deze video kan pas worden verwerkt nadat u de ontbrekende items aan de template en deze variant heeft toegevoegd

Video's kunnen pas worden verwerkt nadat u een item voor elk element in uw template en in de variant heeft geselecteerd.
Als u ontbrekende items aan de template wilt toevoegen, klikt u op Template bewerken. U wordt naar het tabblad Template geleid. Kijk of er lege elementen in de template zijn of elementen waarvoor nog geen item is geselecteerd.
Klik op Variant bewerken om ontbrekende items aan de variant toe te voegen. Check of er lege elementen in het deelvenster Verwisselbare elementen zijn of elementen waarvoor nog geen item is geselecteerd.
Als een afbeeldingselement bijvoorbeeld nog geen item heeft, staat er op het tabblad Varianten een bericht naast het element op de tijdlijn: Nog geen afbeelding. Klik op het element en selecteer een afbeelding.

Deze video kan pas worden verwerkt nadat u de ontbrekende items aan de template heeft toegevoegd

Video's kunnen pas worden verwerkt nadat u een item voor elk element in uw template heeft geselecteerd.
Als u ontbrekende items aan de template wilt toevoegen, klikt u op Template bewerken. U wordt naar het tabblad Template geleid. Kijk of er lege elementen in de template zijn of elementen waarvoor nog geen item is geselecteerd.

Deze video kan pas worden verwerkt nadat u de ontbrekende items aan deze variant heeft toegevoegd

Video's kunnen pas worden verwerkt nadat u een item voor elk element in de variant heeft geselecteerd.
Klik op Variant bewerken om ontbrekende items aan de variant toe te voegen. Check of er lege elementen in het deelvenster Verwisselbare elementen zijn of elementen waarvoor nog geen item is geselecteerd.
Als een afbeeldingselement bijvoorbeeld nog geen item heeft, staat er op het tabblad Varianten een bericht naast het element op de tijdlijn: Nog geen afbeelding. Klik op het element en selecteer een afbeelding.

Deze video kan pas worden verwerkt nadat u de ongeldige items in de template en deze variant heeft gecorrigeerd

Er is een probleem met sommige geselecteerde items in zowel de template als de variant. Video's kunnen pas worden verwerkt nadat u alle fouten met items heeft opgelost.
Klik op Template bewerken om itemfouten in de template te verhelpen. U komt op het tabblad Template waar u items met fouten kunt bekijken. Bewerk het item buiten Ads Creative Studio om het probleem op te lossen en upload het item opnieuw of selecteer een ander item.
Klik op Variant bewerken om itemfouten in de variant te verhelpen. U komt op het tabblad Varianten, waar u items met fouten kunt bekijken. Bewerk het item buiten Ads Creative Studio om het probleem op te lossen en upload het item opnieuw of selecteer een ander item.

Zie Problemen met het uploaden van items oplossen als u hulp nodig heeft om uploadfouten op te lossen.

Deze video kan pas worden verwerkt nadat u de ongeldige items in de template heeft gecorrigeerd

Er is een probleem met sommige geselecteerde items in beide templates. Video's kunnen pas worden verwerkt nadat u alle fouten met items heeft opgelost.
Klik op Template bewerken om itemfouten in de template te verhelpen. U komt op het tabblad Template waar u items met fouten kunt bekijken. Bewerk het item buiten Ads Creative Studio om het probleem op te lossen en upload het item opnieuw of selecteer een ander item.

Zie Problemen met het uploaden van items oplossen als u hulp nodig heeft om uploadfouten op te lossen.

Deze video kan pas worden verwerkt nadat u de ongeldige items in deze variant heeft gecorrigeerd

Klik op Variant bewerken om itemfouten in de variant te verhelpen. U komt op het tabblad Varianten, waar u items met fouten kunt bekijken. Bewerk het item buiten Ads Creative Studio om het probleem op te lossen en upload het item opnieuw of selecteer een ander item.

Zie Problemen met het uploaden van items oplossen als u hulp nodig heeft om uploadfouten op te lossen.

Sommige of alle videoweergaven kunnen niet worden gestart

Er is een onbekend probleem en Ads Creative Studio kan de video niet verwerken. Wacht een paar minuten en probeer het opnieuw.

Sommige of alle weergaveprogramma's voor thumbnails kunnen niet worden gestart

Er is een onbekend probleem en Ads Creative Studio kan geen videothumbnails maken. Wacht een paar minuten en probeer het opnieuw.

Uw browser ondersteunt deze videospeler niet

Ads Creative Studio werkt het beste in de nieuwste en één na laatste versie van deze browsers:

Er zijn wijzigingen aangebracht in deze variant. Sla dit project op als u de video wilt bekijken.

Er zijn niet-opgeslagen wijzigingen in de variant die moeten worden opgeslagen voordat de video kan worden verwerkt.

U heeft een of meer elementen niet ingevuld in de template

1. Ga naar het tabblad Template.
  2. Klik op Template bewerken.
  3. Kijk of er lege elementen in de template zijn of elementen waarvoor nog geen item is geselecteerd. Voeg content of items voor deze elementen toe.
  4. Klik op Opslaan.

In uw template is 1 element groter dan het videoformaat. Wijzig de grootte of de afmetingen van het element, zodat het in de video past en niet wordt afgekapt.

De positie of het formaat van een element zorgt ervoor dat een deel van het element zich buiten de videospeler bevindt. Het deel buiten de speler is niet zichtbaar.
  1. Ga naar het tabblad Template.
  2. Klik op Template bewerken.
  3. Zoek het element dat wordt afgekapt.
  4. Klik op Positie en formaat.
  5. Bewerk het formaat of de positie van het element zodat het helemaal zichtbaar is.