Resoldre problemes relacionats amb el processament de vídeos

Si hi ha algun problema durant el processament de vídeos, es mostrarà un error. Seleccioneu el missatge d'error que veieu i seguiu els passos per solucionar el problema.

"No es pot processar aquest vídeo fins que no deseu el projecte"

Teniu canvis no desats al projecte que s'han de desar perquè es pugui processar el vídeo.

"Ara mateix no es pot processar aquest vídeo"

S'ha produït un problema desconegut i Ads Creative Studio no pot processar el vídeo. Torneu-ho a provar més tard.

"No es pot processar aquest vídeo fins que no afegiu a la plantilla i a aquesta variant els recursos que falten"

Els vídeos no es poden processar fins que no hàgiu seleccionat un recurs per a cada element de la plantilla i de la variant.
Per afegir a la plantilla els recursos que falten, feu clic a Edita la plantilla. Se us dirigirà a la pestanya Plantilla. Comproveu si hi ha elements a la plantilla que estiguin buits o que encara no tinguin cap recurs seleccionat.
Per afegir a la variant els recursos que falten, feu clic a Edita la variant. Cerqueu elements al tauler "Elements intercanviables" que estiguin buits o que encara no tinguin cap recurs seleccionat.
Per exemple, si un element d'imatge encara no té cap recurs, a la pestanya Variants, hi haurà un missatge al costat de l'element a la cronologia: "Encara no hi ha cap imatge". Feu clic a l'element i, a continuació, seleccioneu una imatge.

"No es pot processar aquest vídeo fins que no afegiu a la plantilla els recursos que falten"

Els vídeos no es poden processar fins que no hàgiu seleccionat un recurs per a cada element de la plantilla.
Per afegir a la plantilla els recursos que falten, feu clic a Edita la plantilla. Se us dirigirà a la pestanya Plantilla. Comproveu si hi ha elements a la plantilla que estiguin buits o que encara no tinguin cap recurs seleccionat.

"No es pot processar aquest vídeo fins que no afegiu a aquesta variant els recursos que falten"

Els vídeos no es poden processar fins que no hàgiu seleccionat un recurs per a cada element de la variant.
Per afegir a la variant els recursos que falten, feu clic a Edita la variant. Cerqueu elements al tauler "Elements intercanviables" que estiguin buits o que encara no tinguin cap recurs seleccionat.
Per exemple, si un element d'imatge encara no té cap recurs, a la pestanya Variants, hi haurà un missatge al costat de l'element a la cronologia: "Encara no hi ha cap imatge". Feu clic a l'element i, a continuació, seleccioneu una imatge.

"No es pot processar aquest vídeo fins que no corregiu a la plantilla i en aquesta variant els recursos no vàlids"

Hi ha un problema amb alguns dels recursos seleccionats tant a la plantilla com a la variant. Els vídeos no es poden processar fins que no hàgiu corregit tots els errors dels recursos.
Per corregir els errors dels recursos de la plantilla, feu clic a Edita la plantilla. Se us dirigirà a la pestanya Plantilla, en què podeu revisar els recursos amb errors. Editeu el recurs fora d'Ads Creative Studio per resoldre el problema i torneu a penjar-lo o seleccioneu-ne un altre.
Per corregir els errors del recurs de la variant, feu clic a Edita la variant. Se us dirigirà a la pestanya Variants, on podeu consultar els recursos amb errors. Editeu el recurs fora d'Ads Creative Studio per resoldre el problema i torneu a penjar-lo o seleccioneu-ne un altre.

Si necessiteu ajuda per corregir errors de pujada de recursos, consulteu l'article Resoldre problemes relacionats amb la pujada de recursos.

"No es pot processar aquest vídeo fins que no corregiu a la plantilla els recursos no vàlids"

Hi ha un problema amb alguns dels recursos seleccionats de la plantilla. Els vídeos no es poden processar fins que no hàgiu corregit tots els errors dels recursos.
Per corregir els errors dels recursos de la plantilla, feu clic a Edita la plantilla. Se us dirigirà a la pestanya Plantilla, en què podeu revisar els recursos amb errors. Editeu el recurs fora d'Ads Creative Studio per resoldre el problema i torneu a penjar-lo o seleccioneu-ne un altre.

Si necessiteu ajuda per corregir errors de pujada de recursos, consulteu l'article Resoldre problemes relacionats amb la pujada de recursos.

"No es pot processar aquest vídeo fins que no corregiu en aquesta variant els recursos no vàlids"

Per corregir els errors del recurs de la variant, feu clic a Edita la variant. Se us dirigirà a la pestanya Variants, on podeu consultar els recursos amb errors. Editeu el recurs fora d'Ads Creative Studio per resoldre el problema i torneu a penjar-lo o seleccioneu-ne un altre.

Si necessiteu ajuda per corregir errors de pujada de recursos, consulteu l'article Resoldre problemes relacionats amb la pujada de recursos.

"No s'han pogut iniciar algunes o cap de les renderitzacions del vídeo"

S'ha produït un problema desconegut i Ads Creative Studio no pot processar el vídeo. Espereu uns minuts i torneu-ho a provar.

"No s'han pogut iniciar algunes o cap de les renderitzacions de miniatures"

S'ha produït un problema desconegut i Ads Creative Studio no pot crear miniatures de vídeo. Espereu uns minuts i torneu-ho a provar.

"El navegador no admet aquest reproductor de vídeo"

Ads Creative Studio funciona millor amb l'última o penúltima versió d'aquests navegadors:

"S'han fet canvis en aquesta variant. Per veure el vídeo, deseu aquest projecte."

Teniu canvis no desats a la variant que s'han de desar perquè el vídeo es pugui processar.

"No heu emplenat com a mínim un element de la plantilla"

1. Aneu a la pestanya Plantilla.
  2. Feu clic a Edita la plantilla.
  3. Comproveu si hi ha elements a la plantilla que estiguin buits o que encara no tinguin cap recurs seleccionat. Afegiu contingut o recursos per a aquests elements.
  4. Feu clic a Desa.

"A la vostra plantilla, 1 element supera la mida del vídeo. Per assegurar-vos que l'element no es retalli, canvieu-ne la mida o les dimensions de manera que s'ajusti al vídeo".

La posició o la mida d'un element fan que una part estigui fora del reproductor de vídeo. La part que queda fora del reproductor no serà visible.
  1. Aneu a la pestanya Plantilla.
  2. Feu clic a Edita la plantilla.
  3. Cerqueu l'element que queda fora del reproductor.
  4. Feu clic a Posició i mida.
  5. Editeu la mida o la posició de l'element perquè sigui completament visible.