Een videoproject exporteren naar Google Ads

Als u uw videoproject heeft afgerond en heeft voorbereid om het te exporteren, kunt u het exporteren naar een gekoppeld Google Ads-account.

Voordat u begint

Een videoproject exporteren vanuit Ads Creative Studio

Gebruikersrol Beheerder vereistU heeft rechten voor bewerken of beheerderstoegang nodig voor uw account als u projecten wilt exporteren.

1. Log in bij Ads Creative Studio.
  2. Open het afgeronde videoproject dat u wilt exporteren.
  3. Klik op Exporteren. Er wordt een deelvenster geopend waarin u een account kunt selecteren.
  4. Selecteer het Google Ads-account waarnaar u het project wilt exporteren. Als het account niet in de lijst staat, vraagt u een koppeling aan. Probeer het project opnieuw te exporteren nadat uw verzoek is goedgekeurd.
  5. Klik op Exporteren. De status van het project verandert in Geëxporteerd.

Als de bestanden worden geïmporteerd, maakt Google Ads kopieën van uw afgeronde video's. Wijzigingen die u later in Ads Creative Studio aanbrengt, zijn niet van invloed op de kopieën in Google Ads. Als u geüpdatete video's wilt sturen, bewerkt u het project en exporteert u het opnieuw.

Volgende stappen