Recursos admesos

Podeu penjar els tipus de recursos següents a la biblioteca de recursos. Tingueu present que els requisits varien segons el format d'anunci i la plataforma; pot ser que hàgiu de complir requisits addicionals en funció del tipus de projecte i del lloc on l'exporteu.

Tipus de recurs

Extensions

Mida màxima del fitxer

Altres requisits

Imatge

.gif
.jpg
.jpeg
.png (sense pèrdua amb transparència alfa)

5 MB Nota: els GIF es poden penjar i utilitzar en projectes de display, però no s'admeten als projectes de vídeo.

Vídeo

.mp4
.webm (amb transparència alfa)

.mov (amb transparència alfa)

1 GB

Fotogrames per segon (FPS) recomanats:
23,976; 24; 25; 29,97 i 30.

Per als projectes de vídeo, la resolució màxima de cada recurs de vídeo és de 1080p (1920 x 1080).

Per als projectes de display, la resolució màxima de cada recurs de vídeo és de 4K (3840 x 2160).

Àudio

.aac
.mp3
.wav
.flac

1 GB

Dos canals com a màxim.

Font

.eot
.otf
.ttf
.woff
.woff2

10 MB

Només fonts individuals; les carpetes o les fonts variables no s'admeten.

Podeu trobar les fonts adequades a Google Fonts