Sisältöjen vieminen Google Adsiin

Voit viedä tuettuja elementtejä Ads Creative Studiosta linkitetylle Google Ads ‐tilille. Viennin yhteydessä elementin kopio ladataan Google Adsin elementtikirjastoon. Kahden eri elementin välillä ei ole yhteyttä sen jälkeen, kun elementti on kopioitu.

Ennen kuin aloitat

Voit viedä sisältöjä vain linkitetylle Google Ads ‐tilille. Jos yhtään tiliä ei ole linkitetty, vientivaihtoehto ei näy.

Tuetut sisällöt

Voit viedä Google Adsiin vain sellaisia elementtejä, joita voidaan käyttää Google Ads ‐kampanjoissa. Tällä hetkellä voit viedä vain seuraavantyyppisiä elementtejä.

Elementtikirjastosta Maksimitulokset-projektista
Kuvat:
  • JPG
  • GIF
  • PNG
Kuvat:
  • JPG
  • PNG
Videot:
  • MP4
  • MPG
  • WEBM
  • MOV
Tekstielementit

Lisää elementtityyppejä tulee saataville myöhemmin.

Hyvä muistaa

Sisältöjä voi viedä vain, jos ne ovat Google Adsin sisältöä koskevien ohjeiden mukaisia. Löydät kunkin mainosmuodon sisältöä koskevat ohjeet Google Adsin ohjekeskuksesta:

Elementtien vieminen elementtikirjastosta Google Adsiin

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Sisältökirjasto.
  3. Valitse sisällöt, jotka haluat viedä.
  4. Klikkaa Vie. Vientipaneeli avautuu.
  5. Valitse Google Ads ‐tili, jolle haluat viedä sisällöt. Jos et näe etsimääsi tiliä, varmista, että tilin linkitystä on pyydetty ja pyyntö on hyväksytty.
  6. Klikkaa Vie. Elementit kopioidaan linkitetyn Google Ads ‐tilin elementtikirjastoon. Kaikki elementit sijoitetaan kansioon, jonka nimen alussa on "Ads Creative Studio" ja lopussa Ads Creative Studio ‐tilin nimi.

Elementtien vieminen Maksimitulokset-projektista Google Adsiin

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Avaa valmis Maksimitulokset-projekti, jonka haluat viedä.
  3. Klikkaa Vie.
  4. Valitse linkitetty mainostaja, jolle haluat siirtää dataa.
  5. Klikkaa Vie. Projektin tilaksi vaihtuu "Viety". Projektin elementit kopioidaan linkitetyllä Google Ads ‐tilillä olevan elementtikirjaston juurikansioon.

Elementtien vientiongelmien ratkaiseminen

Jos sisältökohde ei ole Google Adsin sisältöä koskevien ohjeiden mukainen, sitä ei viedä.

1. Tarkista kunkin mainosmuodon sisältöä koskevat ohjeet Google Adsin ohjekeskuksesta.
  2. Korjaa virheet ja lataa uusi sisältökohde.
  3. Vie sisältökohde uudelleen.