Exportar recursos a Google Ads

Podeu exportar recursos admesos d'Ads Creative Studio a un compte de Google Ads enllaçat. En exportar-los, se'n penja una còpia a la biblioteca de recursos de Google Ads. No hi ha cap enllaç entre els dos recursos després de copiar un recurs.

Abans de començar

Només podeu exportar recursos a un compte de Google Ads enllaçat. Si no hi ha cap compte enllaçat, l'opció d'exportació no es mostrarà.

Recursos admesos

Només podeu exportar a Google Ads els recursos que es poden utilitzar a les campanyes de Google Ads. Actualment, només es poden exportar els tipus de recursos següents.

De la biblioteca de recursos D'un projecte de Màxim rendiment
Imatges:
  • JPG
  • GIF
  • PNG
Imatges:
  • JPG
  • PNG
Vídeos:
  • MP4
  • MPG
  • WEBM
  • MOV
Recursos de text

Més endavant hi haurà disponibles més tipus de recursos.

Recordatori

Els recursos només es poden exportar si compleixen les directrius de recursos de Google Ads. Podeu trobar les directrius de recursos per a cada format d'anunci al Centre d'ajuda de Google Ads:

Exportar recursos a Google Ads des de la biblioteca de recursos

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Feu clic a Biblioteca de recursos.
  3. Cerqueu i seleccioneu els recursos que voleu exportar.
  4. Feu clic a Exporta. S'obrirà el tauler d'exportació.
  5. Seleccioneu el compte de Google Ads al qual voleu fer l'exportació. Si no veieu el compte que cerqueu, assegureu-vos que s'hagi sol·licitat i acceptat l'enllaç del compte.
  6. Feu clic a Exporta. Els recursos es copiaran a la biblioteca de recursos del compte de Google Ads enllaçat. Tots els recursos es col·locaran en una carpeta amb un nom que comenci per "Ads Creative Studio" i acabi amb el nom del vostre compte d'Ads Creative Studio.

Exportar recursos a Google Ads des d'un projecte Màxim rendiment

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Obriu el projecte de Màxim rendiment completat que voleu exportar.
  3. Feu clic a Exporta.
  4. Seleccioneu l'anunciant enllaçat al qual voleu fer l'exportació.
  5. Feu clic a Exporta. L'estat del projecte canvia a "Exportat". Els recursos del projecte es copiaran a la carpeta arrel de la biblioteca de recursos del compte de Google Ads enllaçat.

Resoldre errors de l'exportació de recursos

Si un recurs no compleix les directrius de recursos de Google Ads, no s'exportarà.

1. Consulteu les directrius de recursos per al format d'anunci al Centre d'ajuda de Google Ads.
  2. Corregiu i pengeu un recurs nou.
  3. Torneu a exportar el recurs.
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda