Ladda upp tillgångar till tillgångsbiblioteket

Du kan ladda upp tillgångar till tillgångsbiblioteket för att lagra dem, dela dem med ditt team, använda dem i projekt eller exportera dem till Google Ads.

Bara tillgångar som stöds kan laddas upp till tillgångsbiblioteket. Tänk på att tillgångarna kan behöva uppfylla ytterligare krav beroende på i vilket annonsformat du använder dem.

Ladda upp en tillgång

1. Logga in på Ads Creative Studio.
  2. Klicka på Tillgångsbibliotek.
  3. (Valfritt) Öppna mappen som du vill ladda upp tillgången till.
  4. Dra en tillgång eller klicka på Ny och sedan på Filuppladdning.
  5. Välj filen som du vill ladda upp från datorn. Du kan bara välja filer av de typer som stöds.

Ladda upp en mapp med tillgångar

1. Logga in på Ads Creative Studio.
  2. Klicka på Tillgångsbibliotek.
  3. Klicka på Ny och sedan på Mappuppladdning.
  4. Välj mappen som du vill ladda upp från datorn.
  5. Det visas en dialogruta där du ska bekräfta att du vill ladda upp alla filer i mappen. Klicka på Ladda upp för att bekräfta och fortsätta.

Om det finns tillgångar som inte stöds i den uppladdade mappen visas ett felmeddelande. Klicka på Visa för att se mer information.

Åtgärda problem med uppladdning

Medan filerna laddas upp visas ett meddelande. Klicka på Visa i meddelandet om du vill se mer information om förloppet. Då öppnas en panel med mer information om varje fil, bland annat om eventuella fel som inträffade under uppladdningen.

Exempelmeddelande

Mer hjälp finns i följande artiklar: