Upload aktiver til aktivsamlingen

Du kan uploade aktiver til aktivsamlingen for at opbevare dem, dele dem med dit team, bruge dem i dine projekter eller eksportere dem til Google Ads.

Det er kun understøttede aktiver, der kan uploades til aktivsamlingen. Husk! Aktiver skal opfylde yderligere krav, afhængigt af hvilket annonceformat du bruger dem i.

Upload et aktiv

1. Log ind på Ads Creative Studio.
  2. Klik på Aktivsamling.
  3. (Valgfrit) Åbn den mappe, du vil uploade aktivet til.
  4. Træk et aktiv, eller klik på Ny og derefter på Filupload.
  5. Vælg den fil, du vil uploade fra din computer. Du kan kun vælge filer af understøttede typer.

Upload en mappe med aktiver

1. Log ind på Ads Creative Studio.
  2. Klik på Aktivsamling.
  3. Klik på Ny og derefter på Mappeupload.
  4. Vælg den mappe, som du vil uploade fra din computer.
  5. Der vises en bekræftelsesdialogboks, hvor du bliver bedt om at bekræfte, at du vil uploade alle filerne i mappen. Klik på Upload for at bekræfte og fortsætte.

Hvis der er ikke-understøttede aktiver i den mappe, du uploader, får du en fejlmeddelelse. Klik på Vis for at få flere oplysninger.

Løs et uploadproblem

Der vises en meddelelse, mens dine filer uploades. Du kan få flere oplysninger om status for upload ved at finde meddelelsen og klikke på Vis. Dette åbner et panel med flere oplysninger om hver enkelt fil, herunder eventuelle fejl der opstår under upload.

Eksempel på meddelelse

Du finder mere hjælp på: