Penjar recursos a la biblioteca de recursos

Podeu penjar recursos a la biblioteca de recursos per emmagatzemar-los, compartir-los amb el vostre equip, utilitzar-los als vostres projectes o exportar-los a Google Ads.

Només els recursos admesos es poden penjar a la biblioteca de recursos. Tingueu present que és possible que els recursos hagin de complir requisits addicionals en funció del format d'anunci que utilitzeu.

Penjar un recurs

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Feu clic a Biblioteca de recursos.
  3. (Opcional) Obriu la carpeta on vulgueu penjar el recurs.
  4. Arrossegueu un recurs o feu clic a Nou i, tot seguit, a Pujada de fitxers.
  5. Seleccioneu el fitxer del vostre ordinador que voleu penjar. Només podeu seleccionar fitxers dels tipus admesos.

Penjar una carpeta de recursos

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Feu clic a Biblioteca de recursos.
  3. Feu clic a Nou i, a continuació, a Pujada de carpetes.
  4. Seleccioneu la carpeta del vostre ordinador que voleu penjar.
  5. Es mostrarà un quadre de diàleg de confirmació en què se us demanarà que confirmeu que voleu penjar tots els fitxers de la carpeta. Feu clic a Penja per confirmar i continuar.

Si hi ha recursos no admesos a la carpeta que heu penjat, rebreu un missatge d'error. Feu clic a Mostra per obtenir més informació.

Resoldre un problema relacionat amb la pujada

Mentre s'estan penjant els fitxers, es mostra un missatge. Per obtenir més detalls sobre el progrés de la pujada, cerqueu el missatge i feu clic a Mostra. S'obrirà un tauler amb més informació sobre cada fitxer, inclosos tots els errors que es produeixin durant la pujada.

Missatge d'exemple

Per obtenir més ajuda, aneu a: