Uw Ads Creative Studio-account deactiveren of opnieuw activeren

Voor deze stappen heeft u beheerderstoegang tot uw Ads Creative Studio-account nodig.

Uw account deactiveren

U kunt uw account altijd deactiveren. Als u items of projecten heeft geëxporteerd naar andere producten, heeft dat geen invloed op deze items.

1. Ga naar Accountvoorkeuren.
  2. Klik op het gedeelte Accountstatus om het uit te vouwen.
  3. Klik op Mijn account deactiveren.

Nadat het account is gedeactiveerd, kunt u het nog 10 jaar opnieuw activeren.

Problemen met deactiveren

• Als u de optie om uw account te deactiveren niet ziet, heeft u mogelijk geen beheerderstoegang.
  • Als de enige persoon met beheerderstoegang uw bedrijf heeft verlaten en u uw account wilt deactiveren, neemt u contact op met het supportteam van Ads Creative Studio.

Een Ads Creative Studio-account opnieuw activeren

1. Ga naar Accountvoorkeuren.
  2. Klik op het gedeelte Accountstatus om het uit te vouwen.
  3. Klik op Mijn account opnieuw activeren. De optie om een account opnieuw te activeren wordt alleen weergegeven als uw account is gedeactiveerd.

De accountstatus verandert in Actief.