Ads Creative Studio ‐tilin luominen

Ads Creative Studiossa on kaksi tilityyppiä: asiakastilit ja hallinnoijan tilit.

• Asiakastilillä voit ladata elementtejä, luoda projekteja ja eksportoida ne media-alustoille.
  • Hallinnoijan tilillä voit katsoa ja muokata projekteja useammalla kuin yhdellä asiakastilillä.

Katso alta, miten asiakastili luodaan, tai lue, miten voit luoda hallinnoijan tilin.

Asiakastilin luominen

Ennen kuin voit luoda Ads Creative Studio ‑tilin, sinun pitää kirjautua sisään Google-tilillesi tai luoda Google-tili. Jos tarvitset apua, lue alta, miten voit ratkaista ongelmat.

1. Siirry Ads Creative Studioon.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi tai luo uusi tili.
    • Jos sinulla on jo Google-tili, lisää Google-sähköpostiosoitteesi ja sen salasana ja klikkaa Kirjaudu sisään. Sinulla on jo Google-tili, jos käytät jotain muuta Google-tuotetta, kuten Gmailia.
    • Jos sinulla ei vielä ole Google-tiliä tai haluat käyttää kirjautumiseen toista sähköpostiosoitetta, klikkaa Luo tili ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.
  3. Lisää tilille nimi.
  4. Lisää yrityksesi nimi, tyyppi, maa tai alue sekä aikavyöhyke.
  5. Klikkaa Avaa Ads Creative Studio.

Mitä seuraavaksi

Kun tili on luotu, voit