Over in-account meldingen

Via meldingen van Ads Creative Studio wordt u op de hoogte gebracht van belangrijke informatie over uw account. U ziet ook meldingen als er nieuwe functies of productupdates zijn.

De belangrijkste meldingen worden in een rode balk bovenaan uw account weergegeven.

Belangrijke maar minder kritieke meldingen worden weergegeven in een voorbeeldbalk, bijna bovenaan het account. Als u een lijst met alle meldingen wilt weergeven, klikt u in deze voorbeeldbalk op Alles weergeven.

Als alleen minder belangrijke meldingen uw aandacht vereisen, is er geen voorbeeldbalk maar ziet u een uitroepteken naast het meldingsicoon bijna bovenaan het scherm. Klik op Meldingen  om deze berichten te lezen.

Betekenis van de meldingsiconen

Waarschuwingsicoon : Er is een probleem met uw account.

Informatie-icoon : Er is een nieuwe functie of productupdate.

U kunt klikken op Weergeven of Dit probleem oplossen om naar pagina's te gaan waar u het probleem kunt oplossen. U kunt ook klikken op Meer informatie om meer over het probleem te lezen in het Helpcentrum van Ads Creative Studio. Klik op Sluiten om de melding uit de lijst te verwijderen.