Inloggen bij Ads Creative Studio

Ga naar Ads Creative Studio en vul het Google-accountmailadres dat u voor Ads Creative Studio gebruikt en uw wachtwoord in om in te loggen.

Als u nog geen Ads Creative Studio-account heeft, moet u eerst een account maken.

Inloggen

Controleer eerst of u de meest recente versie van uw browser gebruikt. Ads Creative Studio werkt met de nieuwste versies van Firefox, Internet Explorer, Safari en Chrome.

Inloggen bij Ads Creative Studio:

1. Ga naar Ads Creative Studio.
  2. Klik op Inloggen.
  3. Vul in het veld E-mail het e-mailadres in van uw Google-account, het alternatieve e-mailadres of uw Gmail-gebruikersnaam.
  4. Geef uw wachtwoord op in het veld Wachtwoord.
  5. Klik op Inloggen.

INLOGGEN BIJ ADS CREATIVE STUDIO

Inlogproblemen oplossen