Ads Creative Studio ‐tilin pääsyoikeuksien hallinta

Kun jaat Ads Creative Studio ‐tilisi pääsyoikeudet, voit tehdä yhteistyötä yrityksesi muiden työntekijöiden kanssa samalla Ads Creative Studio ‐tilillä. Kun olet myöntänyt pääsyoikeudet, voit muuttaa käyttäjän pääsyoikeustasoa tai poistaa pääsyoikeudet milloin tahansa.

Voit myöntää pääsyoikeudet Ads Creative Studio ‑tilille myös hallinnoijan tilin kautta. Jos asiakastilisi on linkitetty hallinnoijan tiliin, kyseisen hallinnoijan tilin käyttäjillä on pääsy asiakastilille, vaikka he eivät olisi sen varsinaisia käyttäjiä. Hallinnoijan tileillä on omat käyttäjät ja pääsyoikeustasot.

Ennen kuin aloitat

Kutsumallasi henkilöllä on oltava Google-tili tai hänen on luotava sellainen saadakseen pääsyn tilillesi.

Pääsyoikeuden myöntäminen

Jotta voit lisätä käyttäjän tilillesi, sinulla on oltava järjestelmänvalvojan rooli.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Asetukset ja sitten Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  3. Klikkaa Lisää .
  4. Valitse kutsuttavan henkilön pääsyoikeustaso ja lisää sitten tämän sähköpostiosoite.
  5. Klikkaa Lähetä kutsu. Käyttäjä saa sähköpostikutsun. Kun hän on hyväksynyt kutsun, hän voi kirjautua Ads Creative Studioon.

Pääsyoikeustasot

Aina kun myönnät jollekulle Ads Creative Studio ‐tilisi pääsyoikeudet, voit valita pääsyoikeustason. Se vaikuttaa siihen, mitä ominaisuuksia kyseinen käyttäjä voi katsoa ja muuttaa.

Pääsyoikeustasot

Tilin pääsyoikeustaso Vain luku Muokkaus Järjestelmänvalvoja
Voi katsoa käyttäjiä ja tilien linkkejä Yes Yes Yes
Voi katsoa projekteja, sisältökohteita ja malleja Yes Yes Yes
Voi muokata projekteja, sisältökohteita, malleja ja esikatselutaulukoita   Yes Yes
Voi eksportoida projekteja   Yes Yes
Voi muokata käyttäjiä ja tilien linkkejä     Yes

Pääsyoikeuskutsun hyväksyminen

Saat sähköpostiviestin, jos sinut kutsutaan Ads Creative Studio ‐tilille. Voit hyväksyä kutsun klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä ja seuraamalla annettuja ohjeita.

Pääsyoikeuden poistaminen

Jos haluat poistaa käyttäjän tililtäsi, sinulla on oltava järjestelmänvalvojan rooli.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Asetukset ja sitten Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  3. Etsi poistettava käyttäjä ja klikkaa Toiminnot‑sarakkeesta Poista pääsyoikeus.

Pääsyoikeustason muokkaaminen

Jotta voit muuttaa käyttäjän pääsyoikeustasoa, sinulla on oltava järjestelmänvalvojan rooli.

1. Kirjaudu Ads Creative Studioon.
  2. Klikkaa Asetukset ja sitten Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  3. Vie kohdistin käyttäjän pääsyoikeustason päälle Pääsyoikeustaso-sarakkeessa ja valitse sitten käyttäjälle uusi pääsyoikeustaso klikkaamalla näkyviin tulevaa nuolta.