Gestionar l'accés a un compte d'Ads Creative Studio

Podeu compartir l'accés al compte d'Ads Creative Studio per treballar amb altres persones de l'empresa dins del mateix compte. Un cop hàgiu concedit l'accés a un usuari, podeu editar el nivell d'accés que té assignat o treure-li l'accés en qualsevol moment.

També podeu utilitzar comptes de gestor per proporcionar accés a un compte d'Ads Creative Studio. Si el vostre compte de client està enllaçat a un compte de gestor, els usuaris del compte de gestor podran accedir al vostre compte encara que no estiguin inclosos a la llista d'usuaris del compte de client. Els comptes de gestor tenen els seus propis conjunts d'usuaris i nivells d'accés.

Abans de començar

Per poder accedir al compte, la persona que convideu ha de tenir un Compte de Google o bé crear-ne un.

Donar accés a un usuari

Per afegir un usuari al vostre compte, heu de tenir funció d'administrador.

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Feu clic a Configuració  i, a continuació, Accés i seguretat.
  3. Feu clic a Afegeix .
  4. Seleccioneu el nivell d'accés que tindrà la persona a qui convideu i introduïu la seva adreça electrònica.
  5. Feu clic a Envia la invitació. L'usuari en qüestió rebrà una invitació per correu electrònic. Un cop hagi acceptat la invitació, podrà iniciar la sessió a Ads Creative Studio.

Sobre els nivells d'accés

Cada vegada que doneu accés a un usuari al compte d'Ads Creative Studio, podeu assignar-li un nivell d'accés que us permetrà determinar quines funcions pot veure i canviar.

Nivells d'accés

Nivell d'accés al compte Només de lectura Edició Administratiu
Consultar usuaris i enllaços a comptes Yes Yes Yes
Consultar projectes, recursos i plantilles Yes Yes Yes
Editar projectes, recursos, plantilles i fulls de previsualització   Yes Yes
Exportar projectes   Yes Yes
Editar usuaris i enllaços a comptes     Yes

Acceptar l'accés

Si algú us convida a accedir a un compte d'Ads Creative Studio, rebreu un correu electrònic d'invitació. Per acceptar la invitació, feu clic a l'enllaç corresponent del correu electrònic i completeu els passos que s'indiquin.

Treure l'accés

Per treure un usuari del compte, heu de tenir funció d'administrador.

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Feu clic a Configuració  i, a continuació, Accés i seguretat.
  3. Cerqueu l'usuari que voleu treure i, tot seguit, a la columna "Accions", feu clic a Treu l'accés.

Editar el nivell d'accés

Per canviar el nivell d'accés d'un usuari, heu de tenir funció d'administrador.

1. Inicieu la sessió a Ads Creative Studio.
  2. Feu clic a Configuració  i, a continuació, Accés i seguretat.
  3. Col·loqueu el cursor sobre el nivell d'accés d'un usuari a la columna "Nivell d'accés" i feu clic a la fletxa que es mostra per seleccionar un nivell d'accés nou per a l'usuari.