Canviar la informació d'inici de sessió d'Ads Creative Studio

Teniu diverses maneres de canviar la informació que utilitzeu per iniciar la sessió a Ads Creative Studio. El mètode que trieu afecta la manera com inicieu la sessió als altres productes de Google que utilitzeu.

Canviar la contrasenya

Com que inicieu la sessió a Ads Creative Studio amb el vostre Compte de Google, la contrasenya d'Ads Creative Studio és la mateixa que la del Compte de Google.

Si voleu canviar la contrasenya d'Ads Creative Studio, seguiu les instruccions per canviar la contrasenya del Compte de Google. Heu de tenir present que, en fer-ho, canviarà la contrasenya de tots els serveis de Google en què inicieu la sessió amb la mateixa adreça electrònica, com ara Gmail, YouTube i Calendar.

Canviar l'adreça electrònica

Si no utilitzeu Gmail, podeu canviar l'adreça electrònica del vostre compte. Aquest canvi afectarà tots els productes de Google que utilitzeu, de manera que és possible que altres productes de Google enviïn correus a aquesta adreça electrònica, i haureu d'iniciar la sessió en tots els productes mitjançant aquesta adreça electrònica.

Per canviar l'adreça electrònica del Compte de Google:

1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. Seleccioneu Informació personal.
  3. A la secció "Informació de contacte", seleccioneu-hi Adreça electrònica.
  4. Trieu la secció Adreça electrònica del Compte de Google.
  5. Introduïu l'adreça electrònica nova.
  6. Feu clic a Desa l'adreça electrònica.

Un cop hàgiu desat els canvis, hauríeu de rebre un missatge de verificació a l'adreça electrònica que acabeu d'introduir. Per completar els canvis, haureu de fer clic a l'enllaç de verificació del missatge. També rebreu un missatge a l'adreça electrònica antiga per confirmar que ja no la feu servir per iniciar la sessió.

Si no rebeu aquests correus electrònics i ja heu comprovat la carpeta de correu brossa, sol·liciteu un altre correu electrònic.

Afegir una adreça electrònica alternativa

Podeu afegir una adreça electrònica que no sigui la principal d'un altre Compte de Google. Les adreces electròniques alternatives funcionen gairebé igual que l'adreça electrònica principal. Podeu utilitzar-les per iniciar la sessió i per rebre notificacions, entre d'altres.

Per afegir una adreça electrònica alternativa al Compte de Google:

1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. Seleccioneu Informació personal.
  3. A la secció "Informació de contacte", seleccioneu-hi Adreça electrònica.
  4. A la secció "Adreces electròniques alternatives", feu clic a Gestiona les adreces electròniques alternatives.
  5. Introduïu una adreça electrònica alternativa i feu clic a Afegeix una altra adreça electrònica.

Enviarem un correu electrònic amb un enllaç de verificació a la vostra adreça electrònica alternativa. Per poder iniciar la sessió al vostre compte amb l'adreça electrònica alternativa, caldrà que obriu el correu i feu clic a l'enllaç.

No trobeu el missatge de verificació? Més informació sobre els possibles motius

Donar accés a un compte d'Ads Creative Studio

Si no voleu canviar l'adreça electrònica del vostre Compte de Google, podeu afegir un altre Compte de Google com a usuari al compte d'Ads Creative Studio.

Obteniu informació sobre com podeu donar als usuaris accés al compte d'Ads Creative Studio.