Richtlijnen voor display-advertenties

Display-projecten die u maakt in Ads Creative Studio, kunnen worden geëxporteerd naar een gekoppelde Display & Video 360- of Campaign Manager 360-adverteerder. Geëxporteerde Ads Creative Studio-projecten komen op de lijst met advertentiemateriaal van de gekoppelde adverteerder.

Richtlijnen voor Display & Video 360

Als u ervoor wilt zorgen dat projecten geschikt zijn voor weergave in Display & Video 360, moet u ervoor zorgen dat alle bestanden voor advertentiemateriaal en landingspagina's voldoen aan de richtlijnen voor rich media van Display & Video 360.

Richtlijnen voor Campaign Manager 360

Als u ervoor wilt zorgen dat uw projecten geschikt zijn voor weergave in Campaign Manager 360, moet u ervoor zorgen dat alle bestanden voor advertentiemateriaal en landingspagina's voldoen aan de richtlijnen voor rich media in Campaign Manager 360.