Directrius dels anuncis de display

Els projectes de display que creeu a Ads Creative Studio es poden exportar a un anunciant enllaçat de Display & Video 360 o de Campaign Manager 360. Els projectes d'Ads Creative Studio exportats es mostraran a la llista de creativitats de l'anunciant enllaçat.

Directrius de Display & Video 360

A fi d'assegurar-vos que els vostres projectes siguin aptes per difondre's a Display & Video 360, comproveu que tots els recursos de creativitat i les pàgines de destinació compleixin les directrius de rich media de Display & Video 360.

Directrius de Campaign Manager 360

A fi d'assegurar-vos que els vostres projectes siguin aptes per difondre's a Campaign Manager 360, comproveu que tots els recursos de creativitat i les pàgines de destinació compleixin les directrius de rich media de Campaign Manager 360.