Richtlijnen voor videoadvertenties

Videoprojecten die u maakt in Ads Creative Studio, kunnen worden geëxporteerd naar een Google Ads-adverteerder. In de toekomst kunt u ze ook exporteren naar Display & Video 360- of Campaign Manager 360.

Richtlijnen voor Google Ads

Als u ervoor wilt zorgen dat uw projecten geschikt zijn voor weergave in Google Ads, moet u ervoor zorgen dat alle bestanden voor advertentiemateriaal en landingspagina's voldoen aan de vereisten voor videoadvertenties van Google Ads.

U kunt ook de specificaties voor elke videoadvertentie-indeling bekijken in het Helpcentrum van Display-specificaties.