Om bekreftelse av annonsører

I denne artikkelen

Om denne annonsøren

Google krever at annonsører fullfører identitetsbekreftelse. I løpet av denne prosessen må annonsørene sende inn juridisk dokumentasjon der navnet og adressen deres fremgår. Du kan se slike bekjentgjørelser i annonser i Google-tjenester, for eksempel på Søk og YouTube, og på andre nettsteder som samarbeider med Google.

Finn ut mer om prosessen for bekreftelse av annonsøridentitet

På Google

Slik kan du finne ut mer om annonsører på Google-tjenester som for eksempel Søk og YouTube:

1. I annonsen velge Mer  eller Informasjon .
  2. Velg Om denne annonsøren.

I apper og på nettsteder som samarbeider med Google

Slik kan du finne ut mer om annonsører i apper og på nettsteder som samarbeider med Google:

1. I annonsen velge Lukk  eller Annonsevalg .
  2. Velg Hvorfor vises denne annonsen?

Slik beskytter Google deg mot villedende annonser

Du skal kunne føle deg trygg på at annonser ikke er falske eller villedende. På grunnlag av retningslinjene og teknologien Google bruker, kan vi forhindre at flere milliarder dårlige annonser blir vist på internett hvert år.

Vi har utarbeidet retningslinjer og etablert programmer for visse typer produkter og tjenester for å forebygge svindel og uriktig bruk. Annonsører som vil vise annonser for slike produkter eller tjenester, må bevise at de innehar lisens til dette, eller at de er registrert hos den relevante organisasjonen.

Vi har for eksempel sertifiseringsprogrammer for annonsører som vil vise annonser for helsetjenester og medisin, gambling, finansielle tjenester og andre emner. Vi kan samarbeide med relevante eksperter på det aktuelle emnet for å bekrefte om annonsøren innfrir gjeldende bransjestandarder, og om hen er behørig lisensiert. Det annonsørene faktisk kan vise annonser for, kommer også an på lov og rett eller retningslinjene i det landet annonsøren er i, eller landet der annonsene vises.

Googles retningslinjer for annonsering

Retningslinjer for personlig tilpasning av annonser

Over hele verden finnes det annonsører som viser annonser via Google. Noen av retningslinjene for annonsører er basert på hvor de befinner seg, eller hvor annonsene vises.

Hvis en annonsør ikke overholder retningslinjene, kan Google slutte å vise annonsene eller sperre kontoen hens.

Finn ut mer om retningslinjene for personlig tilpasning av annonser som annonsører må følge.

Annonseringsstandarder

Retningslinjer for politiske annonser

Google støtter ansvarlig politisk annonsering, og kravene til politiske annonser varierer ut fra område og lokale juridiske krav.

Finn ut mer om retningslinjene for politisk innhold.

Finn ut mer om disse annonsørene i innsynsrapporten for politisk annonsering.