Bloker bestemte annoncer

Du kan ikke stoppe med at få vist annoncer på nettet, men du kan fjerne visse uønskede annoncer. Du kan også stoppe med at få vist annoncer, der er baseret på dine interesser og oplysninger.

Stop pop op-annoncer

Du kan deaktivere pop op-annoncer i Chrome og de fleste andre browsere. Hvis du stadig ser dem, kan du se, hvordan du slipper af med malware i Chrome.

Fjern uønskede annoncer

Blokering af en annonce forhindrer dig i at se annoncer fra den pågældende annoncør. Hvis en annoncør har flere websites, skal du muligvis blokere flere annoncer.

Se, hvordan du får dine annoncepræferencer til at gælde på alle dine enheder.

I Google-tjenester

Ud for en annonce:

• I Google Søgning på din telefon eller tablet skal du trykke på Info Oplysninger og dernæst Hvorfor denne annonce?. Deaktiver Vis annoncer fra [annoncør].
  • På YouTube skal du vælge Info Oplysninger og dernæst Vis ikke annoncen igen.
  • I Gmail skal du vælge Info Oplysninger og dernæst Administrer annoncer som denne og dernæst Bloker denne annoncør.

På websites og i apps, der samarbejder med Google om at vise annoncer

Deaktiver tilpassede annoncer

1. Gå til siden Annonceindstillinger.
  2. Vælg, hvor ændringen skal gælde:
    • På alle enheder: Hvis du ikke er logget ind, skal du vælge Log ind øverst til højre. Følg vejledningen.
    • På din aktuelle enhed eller i din browser: Forbliv logget ud.
  3. Deaktiver Annoncetilpasning.

Du kan også deaktivere annoncetilpasning i din browser ved at installere udvidelsen Interest-Based Ads Opt Out.

Når du har deaktiveret annoncetilpasning, bruger Google ikke længere dine oplysninger til at tilpasse dine annoncer. Annoncer kan stadig målrettes ved hjælp af oplysninger som f.eks. din generelle placering eller indholdet af det website, du besøger.

Stop med at få vist tilpassede annoncer på websites og apps uden for Google

1. Gå til siden Annonceindstillinger.
  2. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Brug også aktivitet og oplysninger på din Google-konto til at tilpasse annoncer på disse websites og i disse apps, og gem disse data på din Google-konto".

Hvis du ikke ser et afkrydsningsfelt, er denne indstilling allerede deaktiveret på grund af en anden indstilling eller din administrator.

Hvad ændrer sig ikke?

Blokering af en Google-annonce eller deaktivering af annoncetilpasning kan ikke gøre følgende:

• Stoppe alle annoncer: Hvis du deaktiverer annoncetilpasning, anvender Google-annoncer oplysninger som f.eks. din generelle placering eller indholdet af det website, du besøger.
  • Ændre annoncer fra andre netværk: Dine indstillinger for Google-annoncer ændrer ikke andre annoncenetværk.
  • Opdatere dine indstillinger på enheder, der er logget ud: Se, hvordan du får dine annoncepræferencer til at gælde på alle dine enheder.
  • Bevare dine præferencer uden cookies, når du er logget ud: Hvis du sletter dine cookies eller bruger en browser, der blokerer for cookies, anvendes dine annonceindstillinger ikke.
    • Hvis du vil slette dine cookies uden at miste dine indstillinger, skal du installere udvidelsen Protect My Choices.
    • De fleste mobilenheder anvender ikke cookies. Tjek, om der er nogen indstillinger for interessebaserede annoncer, annoncetilpasning eller annonce-id'er på din telefon eller tablet.