Controlar els anuncis que veus quan els veus

Contingut d'aquest article

On pots controlar els anuncis

Amb El meu centre d'anuncis i Sobre aquest anunci, tens més control sobre l'experiència d'anunci. Tant si ets en algun servei de Google com ara YouTube o la Cerca, com en llocs web que col·laboren amb Google per mostrar anuncis, pots bloquejar un anunci, informar-ne, saber qui l'ha pagat i molt més.

My Ad Center works best in the newest versions of your browser. Without the most up-to-date version of your browser, you may not be able to use My Ad Center. Learn more about how to update your browser.

El meu centre d'anuncis als anuncis

Pots obrir El meu centre d'anuncis directament des dels anuncis que veus als serveis de Google, com ara la Cerca i YouTube.

Per obrir El meu centre d'anuncis en un anunci: selecciona  Més o Informació .

El meu centre d'anuncis s'està llançant en tots els serveis de Google. Tanmateix, és possible que no vegis totes les funcions següents en tots els serveis de Google immediatament.

El meu centre d'anuncis a la TV connectada

Si fas servir una TV connectada amb Android TV, Google TV o l'aplicació YouTube al televisor, pots obrir El meu centre d'anuncis directament des dels anuncis que veus. Per ajudar a protegir la teva privadesa, se't proporcionarà un enllaç especial i un codi QR per accedir a El meu centre d'anuncis.

Per accedir a El meu centre d'anuncis a la TV connectada mitjançant el comandament o el dispositiu mòbil connectat:

1. A l'anunci, selecciona Opcions d'anunci.
  2. Visita l'enllaç especial proporcionat.
    O bé:
  3. Escaneja el codi QR a la TV connectada amb la càmera del dispositiu mòbil.

Sobre aquest anunci

Pots obrir Sobre aquest anunci directament als anuncis que veus als llocs web i a les aplicacions dels partners. Els llocs web i les aplicacions de partners utilitzen la tecnologia de Google per mostrar anuncis, i Google no n'és propietari ni els gestiona.

No tots els llocs web ni totes les aplicacions utilitzen la tecnologia de Google per mostrar anuncis. N'hi ha molts que utilitzen altres plataformes publicitàries per mostrar anuncis.

Bloquejar un anunci

Amb El meu centre d'anuncis i Sobre aquest anunci, pots bloquejar els anuncis que no vulguis veure. Quan bloquegis un anunci, farem tot el possible per assegurar-nos que no el vegis als serveis de Google ni als llocs web de partners durant almenys sis mesos mentre tinguis la sessió iniciada al Compte de Google.

Aquesta funció no està disponible si has desactivat els anuncis personalitzats o si has tancat la sessió al Compte de Google.

Obtén més informació sobre com pots activar o desactivar els anuncis personalitzats a Google.

A Google

Per bloquejar un anunci en un servei de Google, com ara a la Cerca i a YouTube:

1. A l'anunci, selecciona  Més o Informació .
  2. Selecciona Bloqueja l'anunci .

A la TV connectada

Per deixar de veure un anunci a la TV connectada mitjançant el comandament o el dispositiu mòbil connectat:

1. A l'anunci, selecciona Opcions d'anunci.
  2. Selecciona No vull veure més aquest anunci.

En llocs web i aplicacions que col·laboren amb Google

Per deixar de veure un anunci en llocs web i aplicacions que col·laboren amb Google:

1. A l'anunci, selecciona Tanca o Adchoices .
  2. Selecciona No vull veure més aquest anunci.

Com es pot informar d'un anunci

Fer que els anuncis siguin segurs per als usuaris és una de les prioritats principals de Google, però de vegades se'ns n'escapa algun d'inadequat. Si veus un anunci que creus que infringeix les polítiques d'anuncis de Google, pots informar-ne.

El fet d'informar d'un anunci no implica que es bloquegi. Obtén més informació sobre com pots bloquejar un anunci.

En funció del lloc on vegis l'anunci, el pas i les icones següents poden ser una mica diferents. Per informar d'un anunci:

1. En el cas dels anuncis que veus als serveis de Google, a l'anunci, selecciona  Més o Informació .
    O
    En el cas dels anuncis que veus en llocs web i en aplicacions que col·laboren amb Google, a l'anunci,  selecciona Tanca o Adchoices i, a continuació,Per què aquest anunci?
  2. Si veus diversos anuncis a la part superior d'El meu centre d'anuncis, selecciona l'anunci del qual vulguis informar.
  3. Selecciona Informa de l'anunci .
  4. Si no has iniciat la sessió al Compte de Google, introdueix l'adreça electrònica.
  5. Selecciona el motiu pel qual informes de l'anunci.
  6. Emplena el formulari.
    Si el formulari té camps emplenats prèviament, no els editis.
  7. Si cal, proporciona'ns més detalls i explica'ns per què creus que l'anunci infringeix les nostres polítiques.
    Per exemple, si creus que un anunci utilitza tècniques de pesca de credencials, indica el nom del lloc web del qual l'anunci ha suplantat la identitat.
  8. Selecciona Envia.

Després d'informar d'un anunci, rebràs un correu electrònic per confirmar que hem rebut el teu informe.

Un cop rebem l'informe, el revisarem. Més informació sobre el procés de revisió

Indicar que t'agrada un anunci

Si veus un anunci a Google sobre un producte o servei que t'interessa, pots indicar que t'agrada aquest anunci. Un cop indiquis que t'agrada un anunci, és possible que comencis a veure anuncis com aquest més sovint.

Per indicar que t'agrada un anunci en llocs web de Google:

1. A l'anunci, selecciona  Més o Informació .
  2. Si veus diversos anuncis a la part superior d'El meu centre d'anuncis, selecciona l'anunci a què vulguis fer m'agrada.
  3. Selecciona M'agrada l'anunci .

Aquesta funció no està disponible si has desactivat els anuncis personalitzats o si has tancat la sessió al Compte de Google.

Obtén més informació sobre com pots activar o desactivar els anuncis personalitzats a Google.

Individualitzar els temes i les marques dels anuncis

Amb El meu centre d'anuncis, pots individualitzar els anuncis triant els temes i les marques sobre els quals vols veure més o menys anuncis. En individualitzar els anuncis, tens més control sobre els tipus d'anuncis que veus als serveis de Google, com ara a la Cerca i a YouTube.

Quan individualitzes els anuncis, influeixes en la manera en què Google determina quins anuncis et mostra. Si indiques a Google que vols veure més anuncis sobre excursionisme i menys anuncis sobre joies, pot ser que comencis a veure més anuncis relacionats amb activitats a l'aire lliure i menys anuncis relacionats amb collarets.

Individualitzar els anuncis no bloqueja temes ni marques d'anuncis
Individualitzar els anuncis no significa que vegis més o menys anuncis en general. Quan indiques a Google que vols veure menys anuncis sobre un tema o una marca, de seguida comences a veure menys anuncis sobre el tema o la marca en qüestió. Ara bé, en alguns casos pot ser que se't continuïn mostrant anuncis sobre aquest tema o aquesta marca. Per exemple, si vols veure menys anuncis sobre joies, però utilitzes la Cerca de Google per cercar arracades, és possible que vegis anuncis d'arracades.

A Google

Pots individualitzar els anuncis a El meu centre d'anuncis i als anuncis que veus als serveis de Google. Per individualitzar els anuncis, quan vegis un anunci a Google:

1. A l'anunci, selecciona Més.
  2. Selecciona Mostra'n més  o Mostra'n menys  en els temes o les marques sobre els quals vols veure més o menys anuncis.

Aquesta funció no està disponible si has desactivat els anuncis personalitzats o si has tancat la sessió al Compte de Google.

Obtén més informació sobre com pots activar o desactivar els anuncis personalitzats a Google.

Sobre aquest anunciant

Google requereix als anunciants que completin un procés de verificació d'identitat. Aquest procés requereix que els anunciants proporcionin documentació legal en què figuri el seu nom i la seva ubicació. Veuràs aquestes comunicacions sobre els anuncis en serveis de Google, com ara a la Cerca i a YouTube, i en altres llocs web que col·laborin amb Google.

Més informació sobre el procés de verificació d'identitat de l'anunciant

A Google

Per obtenir més informació sobre un anunciant als serveis de Google, com ara a la Cerca i a YouTube:

1. A l'anunci, selecciona Més .
  2. Selecciona Sobre aquest anunciant.

En llocs web i aplicacions que col·laboren amb Google

Per obtenir més informació sobre un anunciant en llocs web i aplicacions que col·laboren amb Google:

1. A l'anunci, selecciona Tanca .
  2. Selecciona Per què aquest anunci?.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google