De advertenties beheren die u te zien krijgt

U kunt de advertenties die u te zien krijgt relevanter maken of advertenties zien die specifiek op u zijn gericht. U krijgt Google-advertenties te zien via:

• Google-services, zoals Zoeken of YouTube;
  • websites en apps die samenwerken met Google om advertenties weer te geven.

Uw gegevens of interesses bewerken

1. Ga naar de pagina Advertentie-instellingen.
  2. Als u niet bent ingelogd, klikt u rechtsboven op Inloggen. Volg de stappen.
  3. Schakel Advertentiepersonalisatie in als deze optie is uitgeschakeld.
  4. Selecteer uw persoonlijke gegevens of interesses bij 'Hoe worden uw advertenties gepersonaliseerd?'.
    • Selecteer Updaten om uw gegevens te updaten. Volg de stappen op het scherm.
    • Selecteer Uitschakelen om een interesse te verwijderen. Bevestig door Uitschakelen te selecteren.
    • Als u een interesse wilt terughalen, selecteert u Wat heeft u uitgeschakeld?. Kies een interesse en selecteer Weer inschakelen.

Als u geen gepersonaliseerde advertenties wilt zien, schakelt u Advertentiepersonalisatie uit. Meer informatie over hoe u gepersonaliseerde advertenties stopzet.

Uw advertentievoorkeuren overal toepassen

Als u advertenties wilt zien op basis van uw instellingen, logt u op al uw apparaten in op uw account.

Op uw apparaat

Meer informatie over hoe u uw Google-account toevoegt aan uw apparaat.

In uw browser

1. Open een browser op uw Android-telefoon of -tablet, zoals Chrome of Firefox.
  2. Ga naar google.nl.
  3. Als u nog niet bent ingelogd, tikt u rechtsboven op Inloggen. Volg de stappen.

Hoe advertentie-instellingen werken

Elk Google-account heeft zijn eigen advertentie-instellingen. Als u meerdere accounts heeft, zijn uw advertentie-instellingen voor elk account uniek. Uw advertentie-instellingen worden opgeslagen wanneer u bent ingelogd op uw Google-account.

Wanneer u bent ingelogd, worden advertenties gepersonaliseerd met de activiteit en gegevens uit uw Google-account. U kunt uw activiteit bekijken en bewerken in Mijn activiteit.

Als u niet bent ingelogd, worden uw advertentie-instellingen opgeslagen op uw apparaat of in uw browser. Uw advertentie-instellingen worden niet opgeslagen als u de cookies van uw browser wist, een nieuw apparaat in gebruik neemt of uw advertentie-ID reset.